Внимание! УБИЙЦИ НА КУЧЕТА И КОТКИ пак плъзнаха по Столичните улици! Виж Тук:

Хладнокръвни и жестоки убийци на кучета и котки шетат безмилостно из столичните паркове, градинки, задни дворове и улици без изход. Напук на всякакви морални човешки норми, те приспиват животинките, изкушавайки ги с храна. Само за последните 3 седмици над 30 животни в София са избити по този варварски начин, установи разследване на Skandalno.net.

Най-често изродите използват кайма, защото е сравнително евтина. Към нея добавят отрова за мишки, която също не струва скъпо. Сместа се подхвърля в дворове, оставя се край дървета и храсти или пък се подава директно на кучето. Нищо неподозиращите животинки приемат храната и часове по-късно вече си отиват в страшни мъки.

В гаврата с живота на четирилапите е столичанинът Киро, от когото са пропищели жителите на кв. „Надежда“. Той живее в стара, прихлупена къща. Винаги ходи с наведена глава и демонстрира лошо настроение. Има пушка, с която стреля по врабчета и котки. Родителите пък се молят патроните му да не уцелят децата им, докато Киро пука за да начеше крастата и лудостта си.

„Докладвали сме го в полицията. Идваха момчетата, разговаряха с него. Смири се, но само за ден-два. После се напи. Цяла нощ вдигаха врява с някакви пияници и призори извади пушката. Половин час гърмя и псува кучетата, защото лаели и му пречели. От беззъбата му уста хвърчат такива ругатни, че се чудим къде да скрием хлапетата, та да не слушат цинизмите му“, разказаха пред Скандално.нет негови съседи.

Те издават, че видът на пияндето е наистина страшен. Когато вървял по улицата, миризмата на тялото му се носела на метри около него. Не работел, но чудно как успявал винаги да намери нещо за храна, да си купи ракия и цигари, че да събере и банда от клошари край себе си.

„Всички знаем, че убива кучета. Подозираме го, че яде кучешко, защото навремето е работел по строежите с виетнамци. Те му дали рецепта за кучешко с ориз и той го разказваше, уж на майтап. После, като видеше псе, тръгваше подире му и викаше: „Каква вкусна тава с ориз ще стане от теб!“.

Понеже пие, често не знае какви ги върши. Та веднъж беше одрал две котки и набучил главите им на оградата, а тя е от стара тел. Твърдеше, че рецептите за готвене с котешко са му дадени от гърци, защото гърците правели котешки супи. Месото киснел задължително в оцет поне за едно денонощие, за да се убие специфичната миризма, която имало. После слагал подправки, каквито имал. Разкошен вкус придавала чубрицата, защото била ароматна. Че не е съвсем в център – не е, но защо тогава притежава ловна пушка?! Кой му е дал разрешителното, не е ли видял що за човек е, не е ли преценил акъла му?!“,жалва се пред наш репортер възрастна столичанка.

Някои изверги дори снимат гнусните си престъпления и качват фотосите в мрежата, за да се похвалят.

Някога Киро бил фотограф. Тогава хванал връзки с полицаи, с големи „клечки“. От онези неуточнени времена идва и прякорът му Киро Фотото, въпреки че никой в квартала не го е виждал с фотоапарат.

„За съжаление гледаме кандилканията му с бутилка в ръка или с пушка и се молим да не пострада дете или възрастен, защото никой не знае какво вижда Киро, когато съсредоточено се цели“, обрисува ужаса си жената.

По думите на възрастната дама, Киро е криминално проявен. Бил съден за кокашкарски изпълнения, но винаги успявал да отърве решетките като по чудо. Това също притеснявало хората от „Надежда“, които допускат, че в хвалбите му за близки приятелски отношения с полицаи може да има и доза истина.

Конкуренция на Киро Фотото е Никола – друг безделник, който се е специализирал в убийството на котки!
Мъркащите красавици късали нервите му, а мюученето им направо го подлудявало. Често се хвалел, че излиза привечер да дебне писани. Примамвал ги с котешки гранулки. После хващал жертвата и с едно завъртане на ръката успявал да прекърши врата й. Звукът от пукането на костта го качвал на седмото небе от радост. А вече безжизненото телце хвърлял в контейнер, като гледал да не е много пълен, за да не бъде забелязан от граждани. Пък и знаел, че според разпоредбите мъртви животни се заравят в земята, а не се хвърлят на боклука.

Никола също е докладван в няколко зоо организации. Няма информация обаче дали служители са успели да влязат във връзка с него и дали би могъл да носи наказателна отговорност и дори да получи ефективна присъда до 3 години по закона за защита на животните.

Банда убийци на животни върлува и в столичния квартал „Стрелбище“. Неотдавна три кучета били намерени близо до Южния парк. Точно на 3 март пък възрастна жена намерила в кофата за боклук отпред пред блока си труповете на 4 малки котенца умишлено умъртвени. В квартала смятат, че бивш военен и сънът му избиват животинките, но нямат доказателства за това.

Припомняме, че клошарят от Варна Янчо Янчев вече получи 16-месечна присъда за това, че умъртви улично коте с крак. Добре че частна улична камера, поставена на ул. „Хайдут Сидер“ засне случайно престъплението. Кадрите бяха завъртени в ефира на националните телевизии и така всички видяха зверството. Мъжът беше бързо разпознат, съден и осъден.

Улична камера сгащи на местопрестъплението варненският убиец на котета Янчо Янчев

Райчо Иванов пък получи условна присъда от 11 месеца и 3 г. пробация за това че върза куче за лекия си автомобил и го влачи по улиците. 55-годишният мъж отнесе и глоба от 1000 лв.

„Мисля, че и в двата случая наказанията трябваше да бъдат по-високи, за да се спрат веднъж завинаги издевателствата над четириногите. Психопрофилите на тези, които убиват животни показват, че те могат да посегнат и на хора. Това е стар експеримент, който е нещо като правило. Доказа го ученикът Йоан, който бе задържан за бруталното убийство в Борисовата градина. Преди да посегне на живота на другото момче, той е разстрелял с пистолета на баща си кучетата на своите съседи. Именно поради тази причина отношенията между комшиите са били смразени.

Йоан дава противоречиви показания, което показва, че лъже и прикрива нещо. Той е най-пресният пример, че убийците на животни бързо се превръщат и в убийци на хора. Особено под въздействието на алкохол, наркотици, модерните за младите антидепресанти или просто в състояние на афект“, издават криминалисти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

 1. Да ги приберат в приюти бе, та да не ги избиват! Ама за това да плащат защитниците им! Явно това е крайната мярка да се защитят хората от ухапванията на прегладнелите кучешки глутници. В България кучетата са по-ценни от хората.

 2. Ако улично куче се нахвърли срещу някой от семейството ми, със сигурност и аз ще започна да ги избивам.

 3. НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НАРАНЯВА ИЛИ УБИВА ЖИВО СЪЩЕСТВО ! РАНО ИЛИ КЪСНО , УБИЙЦИТЕ НА ЖИВОТНИ И ХОРА ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ! ЗА ВСЯКО НАПРАВЕНО ЗЛО ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ! ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ИМА РАВНО ПО СИЛА И ОБРАТНО ПО ПОСОКА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ! /ТОВА, ПОСЛЕДНОТО Е ЗАКОН ОТ ФИЗИКАТА /

  • И СТЕ ПРАВИ И НЕ СТЕ.
   ЗАЩО СА КУЧЕТАТА ПО УЛИЦИТЕ ?
   ЗАЩОТО ,,ЛЮБИТЕЛИНЕ НА ЖИВОТНИ ,, СА ГИ ИЗХВЪРЛИЛИ КАТО НЕПОТРЕБЕН БОКЛУК ОТ ДОМОВЕТЕ СИ.
   ПРИБРАЛИ СА НОВИ СЛАДКИ КУЧЕНЦА ЗА ДА СЕ ФУКАТ С ТЯХ.
   ДА ПАРАДИРАШ , ЧЕ ОБИЧАШ ЖИВОТНИТЕ Е ЛЕСНО.
   ДА ГИ ГЛЕДАШ КОГАТО ОСТАРЯВАТ,
   КОГАТО СЕ РАЗБОЛЯВАТ , КОГАТО ИМА ПО-ХУБАВИ И КРАСИВИ ПОРОДИ ,КОИТО МОЖЕШ ДА СИ ВЗЕМЕШ , ВМЕСТО ТЕЗИ СТАРИ ГАДИНИ , ТИ СИ ВИНОВНИЯТ.
   НЕ ХОРАТА,КОИТО СА ПРИНУДЕНИ ДА ГИ ГЛЕДАТ ВАШИТЕ ИЗХВЪРЛЕНИ КУЧЕТА .
   ТАКА ЧЕ ВИНАТА Е НА ЛЪЖЛИВИТЕ ЛЮБИТЕЛИ НА ЖИВОТНИ !

 4. Стига вече сте плакали за тия кучета и котки, моля! Не, не мразя животните, не бих могла да нараня никое живо същество, но поставете най-после хората над тях! Жилищният ни блок е опикан по всички близки и далечни ъгли от „домашни любимци“, прескачам много внимателно всички кучешки лайна, за да не ги настъпя! Какво е това? Виновни са стопаните им, отвратителна мръсотия е навсякъде, замислете се и върху това! Българите задминаха циганите по мундарлък! Ако дете се изходи така на улицата, всички ще ревнат в един глас, а пред блоковете е заприличало на кучешки кенефи от мърляци-стопани!

 5. Да поставим хората над животните. Не бива така! Всички са живи същества и заслужават да имат еднакви права. Никой няма право да ги трови и убива безпричинно. Ако Ви нападне, тогава може да се защитите убивайки животното това е нормална реакция, но не бъркайте нападение с игра. Много, ама, много малко са агресивните кучета било то бездомни или домашни. Това е все едно заради един убиец, изнасилвач, педофил да смятаме всички хора за такива. Животните са на улиците поради няколко причини.
  1 Невъзможност да се гледат от стопаните и нежеланието им да му намерят нов дом
  2 Понеже не са мислили когато са ги взимали и са им омръзнали (безотговорни хора)
  3 Размножаване, което повече важи при котките от колкото при кучетата според последни проучвания
  4 незаконни развъдници на животни .

  Броя на бездомните кучета за сметка на изхвърлените домашни. За всичко са виновни хората. Е как да защитавам хората виновни за това.
  Относно фекалиите това е въпрос на култура НА ХОРАТА. Животните правят това, което е естествено за тях. Мойто куче не го водя да ака там където може да бъде настъпено или там където си играят деца. Ако го направи на такова място го прибирам. ДА не говорим, че на някои хора малките деца се изхождат, а дори и пикаят в някои детски градинки, така, че айде да не съдим животните. Хората са тези, които трябва да дават пример, но в момента е точно обратното.

 6. Преди известно време във Велико Търново е било нахапано от бездомни кучета детенце. Родителите са осъдили общината на 4 000 лв. Детето е не само с физическа травма от ухапванията и няколко инжекции срещу бяс, тетанус и пр. но и с психологическа травма – страхува се да излиза само на улица, да ходи на училище, а при вида на куче просто колабирало от страх..Аз съм по- възрастна жена, не дете, но не обичам след мен да се движат тълпи от кучета, та даже и едно куче..Кой ще се справи с тях. За кучетата също ще бъде полезно да са в приют на топло и нахранени, още повече се отпускат средства по европрограми за бездомните животни, но явно се крадат..Колко години вече продължават тези ужаси по българските градове..Такова нещо по света няма, както нямахме в България преди 89 г Срам.

 7. Все ще се яви някой като коментиралата Татяна Милева. Ама такива все за хората напъват да се говори. Тях да жалим винаги, все едно някой е тръгнал да ги трепе както изроди трепят малки котета за удоволствие. Ами Татяно, не ми е жал за теб!! Щом на теб не ти пука какви гадости се правят с живи същества, от къде на къде ти искаш съчувствие?
  Хубаво, кучетата все ви пречат. Да ги приберат по приютите, да е светът само за вас! После ще ви пречат котките. Айде и тях. После и птичките ще ви серат, ще дойде техен ред. Накрая да останете само Вие! Но се съмнявам че тогава пък Ние ще ви пречим. Та ще пратите някъде и нас.

 8. Паралелно с политическите пристрастия ставащи основа за подклаждане на майдани, бунтове и въоръжени сблъсъци съществува и една не по-малко разпалена, стигаща до истеричност и безгранична агресивност прослойка осмисляща живота си не толкова с борба за защита на домашните любимци, колкото за безкомпромисно налагане на мнението си, че зверове са хората не споделящи маниите им, а не милите им животини. За тях безконтроното развъждане на кучета и особено на котки и пласмент на поколенията им между съседи, познати или не и най-вече деца, е дейност съизмерима с наркоразпространението, както по безотговорност към последиците от това зарибяване на хората, така и към съдбата на животните след отшумяване на привързаността към тях. За тези дилъри няма никакво значение нито глутниците зарязани кучета нахвърлящи се върху закъснели минувачи, нито пълчищата свободно мърсуващи по тротоарите безстопанствени или водени на каишки псета или припичащите се върху колите котараци след като са оставили по тях следите от ноктите си. Тези дилъри осейващи улиците около жилищата си с безплатни за любимците си кетъринг порциони, които те никога не почистват в последствие, гледат с много лош поглед тези, които не одобряват това сервиране и веднага заклеймяват като убийци всеки който каже „чиба“ на куче или „псът“ на котка. Тяхната агресивна непримиримост към всяко различие от маниите им стига до доноси, клевети и оплаквания до специално извоюваните за пристрастията им общински служби, с постове специално запазени за милозливи съмишленички или неприкрити войнолюбци по темата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *