Вижте 95-годишната кандидат-брадърка баба Еленка

95 годишна„Цял живот съм с мотиката, цял живот съм страдала,  сега искам да видя и преживея  нещо по-така“ – призна тази сутрин 95-годишната мераклийка да влезе в „Биг Брадър“.

Баба Еленка Атова се яви на кастинга за риалити формата и постави рекорд за възраст в целия свят. „Работила съм много, преживяла съм много, от нищо не ме е страх в този живот, затова искам да вляза в предаването, за да се „омеша“ с млади хора да им разкажа някои неща и те да научат от мен други неща. Защото сега младежите нищо не знаят, каза още баба Еленка.

Не искам пари, не го правя за пари, аз съм богата, имам си. Сама съм си ги изработила. Продавах краставици на софиянци, така че цял живот – мотика, мотика, сега искам да преживея нещо различно. Здрава съм, с акъла си съм, нямам деменция, сама си готвя, добра домакиня съм.“

Баба Еленка заяви с усмивка, че гледа всички сезони на предаването, знае кой е Здравко от морето, който е първият победител и е майсторка на интригите, които ще спретне веднага, ако я пуснат в Къщата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *