Вижте тузарската къща на Кичка Бодурова в София

Кичка къщаКичка Бодурова  се шири в шикозна къща в столичния квартал „Симеоново”.

Луксът в дома на естрадната певица, който тя използва две три месеца в годината  е доста  по-голям от този, който предлагат напудрената  Къща на Брадъра, категорични са съседите й.

Бдурова  сама е обзавела дома си, като е наблегнал на лукса вътре, а отвън постройката да изглежда много по-нормално и без излишни орнаменти и гъзарщина, с напълно изчистена фасада и линии.

Домът в „Симеоново” е двуетажен, като на втория има 6 спални. В едната са закачени само дрехите й – ежедневните и сценичните тоалети. На първия етаж цялото пространство е огромен салон, разчупен с малки декоративни стени с обособени кътове край тях.  Заради страха й от  малки затворени пространства, в дома няма килери, кухнички и малки стаи, освен баните и тоалетните, но и те са доста големи.

Целият проект за обзавеждането е неин, а тя и съпругът й са се специализирали по интериорен дизайн в САЩ и помагат на хора да обзаведат домовете си. Това е и бизнесът на певицата, когато не пее.

Когато е в България, тя сама коси тревата в двора си, а когато отсъства, го прави нает градинар.

Певицата е отказала да си построи басейн в двора, въпреки че може да си го позволи. Безсмислено е да имам такова нещо, когато тук сезонът е само три месеца, а в останалото време трябва да го затварям. Не разбирам манията по басейните в София, твърди бургазлийката.

Въпреки секретните брави, модерната алармена инсталация и СОТ-а, къщата на Кичка е обирана от крадци три пъти досега, въпреки че не държи в нея пари, ценности и бижута.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.