Боян Чуков: Като се има предвид кой праща Турция за посланик у нас – нищо добро не ни чака!

Личният секретар на дипломат No 1 на Анкара ще е новият турски посланик в България. Като се има предвид, че външен министър на Турция е Хакан Фидан, бивш ръководител на МИТ (турското разузнаване), то би трябвало да си направим малко по-сериозни изводи от този факт. Това пише в профила си във фейсбук геополитическия анализатор Боян Чуков.

Личният секретар и дясна ръка на турския външен министър Хакан Фидан ще е новият турски посланик в България. Като се има предвид, че Хакан Фидан, бивш директор на МИТ (турското разузнаване), то би следвало да си направим малко по-сериозни изводи от този факт.

Мехмед Саит Уянък е бил и зам. генерален консул на Турция в Женева. Неговата кариера дава основание да се предположи, че той е свързан отдавна с турските специални служби. Пристигането на Н.Пр. Мехмед Саит Уянък в България предполага, че България ще е един от основните терени за работа на турската дипломация и турските специални служби. Несъмнено британците ще им оказват всестранно съдействие в тази насока. След като нашите управляващи методично вкарват България в турската енергийна орбита и правят страната ни 100 % енергийно зависима от Анкара… то вероятно нашата югоизточна съседка ще търси ускоряване на процеса за етноконфесионално „смилане“ на определени български територии и васализиране на българската държава. Приемането на двойното гражданство в законодателната ни и изпълнителна власт е само още едно доказателство за по-горната моя теза.

Боян Чуков, фейсбук

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Туркомана Шопар прави турските пробиви у нас, защото е продажна мастия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.