Божинов забрани на Биляна да ходи с високи обувки! Вижте защо: (ПОТРЕСАВАЩА СНИМКА)

Валери Божинов издаде категорична забрана на белградската си любовница Биляна Дол, по-известна в клюкарските среди на България като „Дъртото коте“, да носи обувки с токчета. 

Футболистът бил категоричен, че когато е с него, любимата му трябва  да е обута със сандали с равни подметки или ниски токчета- до два сантиметра, за да има хармония в двойката им и най-вече да се вижда, че той закриля нея, а не тя да стърчи като върлина над него.

Досега Божинов си избираше все миньончета, на чийто фон изглеждаше висок и мъжествен. И с Алисия, и с Николета имаше вид на мачо, но с Биляна не е така. Сръбската красавица доста е расла и сега ръстът й е с колосални размери, съчетани със сладка муцунка.

Приятели на футболиста разкриват, че той винаги е имал комплекс от ниския си  ръст и нарочно подбирал жените до себе си да са от барбински тип. И фактът, че новата му любима е доста висока кака, направо си го тормозел. Затова и по негова инициатива на повечето им общи снимки двамата са седнали, а не прави.

Биляна обаче сподели в социалната мрежа инстаграм новогодишната им снимка, на която Божинов е нямало как да я накара да клекнат или легнат пред елхата. Двамата са се изправили в прав ръст и ясно се вижда как футболистът е заел балетна стойка и се е повдигнал на пръсти, за да изглежда по-висок. А перчемът му стърчи нагоре и добавя още поне два компенсиращи сантиметра. Фотосът изглежда смешен и подчертава комплексите на родния ритнитопковец. Позата на Валери му докара хиляди подигравки и закачки в Инстаграм.

Бъзиците от приятели допълнително напрегнали Божинов. Той яко се вбесил и поставил въпроса ребром, като забранил токчетата на Биляна, за да не го излага.

Тя не останала особено въодушевена от забраната, но в името на любовта се съгласила, даже си купила няколко чифта ниски елегантни обувки, за да не скърши хатъра на гаджето си. Той пък с радост и облекчение заплатил новите й скъпарски придобивки.

ЕТО И ВЪПРОСНАТА СНИМКА:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *