Благо се оля, напълни нета със снимки как се гушка с Есмер

Благо ЕсмерСлед като тайната му беше разкрита, Благой Георгиев престана да се крие и започна да залива профила си със снимки на новата си любов танцьорката Есмер.

Двамата изглеждат много влюбени и сякаш тя е жената на живота му. Стана ясно и че той е поддържал паралелна връзка. В България е ходел с Куини Алис, а в Русия с Есмер.

Коментарите под снимките са двупосочни. Мъжете аплодират новата му любов и твърдят, че са един за друг. Хвалят визията й, тялото й и пишат, че двамата са като едно цяло. Браво, брат, уцели десятката този път, твърдят някои. Негови приятели пък чак сега се осмеляват да нарекат Куини лигла, хлапе и непорастнала женичка. Позабавлявал се е с нея, голяма работа. Време е да намери истинската любов.

Жените обаче са изцяло на страната на Куини. Не можеш да си поиграеш с чувствата на едно дете, да му даваш надежди, а после да го захвърлиш като носна кърпичка, ядосват се те. Тя му се е доверила, влюбила се е, той се запозна със семейството й, след което я захвърли заради друга. Това е ужасен шамар за едно момиче, което още ходи на училище. Ще се отрази на репутацията й, ще скапе психиката й, пишат ядосаните дами. Като не може да си държи члена в гащите, поне да не го размахва пред ученички!

Самата Куини е в депресия и не ходи на училище.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *