Багата се ожени тайно за Любина и замина за САЩ

Багата и Любина САЩБагата се оженил тайно за приятелката си Любина през август, издадоха техни близки. Двамата се врекли във вечна вярност в невзрачна кръчмичка и изключително тесен кръг край морето. Сватбеният ритуал бил изключително  скромен, като единствената причина за това била да не научат медиите.

Веднага след сватбата Благой и Любина не отишли на меден месец, а се върнали в Лас Вегас, където той тренира.

Най-скандалният и най-успешният ни ММА боец се сгоди за гаджето си  през 2013 г. в САЩ , но още тогава те заявиха, че няма да бързат да се женят, а ще поизчакат той да се възстанови напълно и да се върне на ринга.

Благой трябваше да възвърне здравето, килограмите и формата си след смъртоносното му намушкване с нож през февруари 2012 година след скандал в бар „Домби“ в София.

Тогава той изпадна дълго време в кома и не се знаеше дали ще оживее. До леглото му бдяха родителите и любимата. Багата и Любина са заедно повече от три години. Красивата пловдивчанка напусна работата си в известен столичен пиано бар и замина за Лас Вегас още в средата на миналата година.

Преди нея Благой  имаше  последователно връзки с Русата, а след нея и с Черната Златка. И с двете колоритни плеймейтки Багата  изкара около година, като през цялото време беше в центъра на медийния интерес, а папараци дебнеха всяка тяхна стъпка.

Точно по тази причина,  след като се влюби в Любина, той  внезапно започна упорито да избягва публичността и да се крие от медиите. Според техни приятели двойката е много щастлива в САЩ и ще се прибере пак за малко в България  около коледните празници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/L8E7IdTgAyA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *