Ася Капчикова Спи със Слави под носа на Криско! Според същите медии Слави бил Гей! Виж Кой и Защо Маскари Дългия:

1
Ася чер
А Ася в момента участва в „Черешката на тортата“ и също не знае, че е гадже на Слави

Още една новина се стовари върху нищо неподозиращия Слави Трифонов.

В медиите гръмна пикантната информация, че е забърсал гаджето на Криско – новата носителка на приза „Мис Плеймейт“ Ася Капчикова. Изневярата, както си му е редът, ставала от година време буквално  под носа на рапъра, а сега, когато той отиде с мъжка компания на  почивка в Бали, палавата Ася буквално се била преселила при Дългия.

Трифонов си падал по певици и балерини и въпреки че поне пет танцьорки го зарязаха, (или той ги отпрати), не си взел поука, а пак налетял на танцуваща мома, пишат жълти издания. Ася и Слави се запознали миналото лято /незнайно къде/ и любовта между двамата пламнала. Слави нямал нищо против да дели новата си любима с Криско. Докато габровецът бил зает с „Х фактор“, той крадял половинката му за интимни срещи.

Даже я взел през септември да танцува на големия канцерт на „Ку-ку бенд“.

Двамата се срещали толкова дискретно, че никой не успял да ги види.

Ася Капчикова с мнимия си любовник Слави!!!
Ася Капчикова с мнимия си любовник Слави!!!

Ние пък се съмняваме, че по скоро дискретността е била до такава степен, че самите те не знаят, че са се виждали!

В момента тече кампания по пълно дискредитиране на Слави и непрекъснато се появяват противоречащи си информации, удрящи го по всички фронтове. Като се започне от морала, мине се през здравето му и се стигне до забранената тема – искания от него референдум. Темате за референдума на Слави пък направо се прескача като парещ картоф и никой не смее да пише по нея, по поръчка на управляващите.

В момента българският читател се е объркал тотално и не знае Слави на кой бряг е.  След като медиите на Пеевски го обвиниха, че е хомосексуалист и насилвал малки циганчета по домовете /за справка – интервю с отявления хомосексуалист и нечисторлътен морално индивид Ицо Петроф/, сега пък се оказа, че Слави хем е хомосексуалист, хем неудържим женкар.

Иначе как да си обясним „влечението“ му към невръстни ромчета и цялата плеяда от певици и балерини, които Дългия преследва? Излиза, че е гей, който има ненаситен апетит към жените и ги гони настървено, което както и да го погледнеш, не се връзва.

Но важното е омаскаряването да е в ход.

А утре, ако прочетем, че живее с млада козичка, изобщо не трябва да се учудваме. Има поръчка отвисоко Слави да бъде смачкан и размазването на доброто му име в обществото е налице. Без значение колко достоверно звучат пасквилите по негов адрес и дали не са тотална измислица.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/eOOP4Pzmfl4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Хаха! Засега Слави не е свалил само извънземно. Много се страхуват от него, защо ли?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *