Адриана се СНИМА ЧИСТО ГОЛА В Новия си Клип! (СКАНДАЛНИ СНИМКИ + 18) Виж Тук:

Адриана не издържа дълго без светлината на прожекторите и пусна новата „Бомба“ във фолка.
Певицата е заснела изключително скандален видео клип, в който отново е включила и своята по-малка сестра Криси Монова.

Този път парчето със заглавие „Бомба“ е с оригинален текст, а не крадено и копирано, както друг път. Заради горещите му ритми, приятна мелодия и провокативен замисъл изпълнителката очаква то да се изкатери на върха на класациите, засенчвайки дори Преслава и Галена.

„Само по корона и надолу чисто гола“ пее Адриана и онагледява думите в текста към песента със собственото си тяло, което е покрила единствено със символични бикини, колкото да не е без хич. „Твоята царица само аз съм знаеш“ – провиква се тя и завършва със зашеметяващо и взривяващо кресчендо:  „Той е мой, иначе ще има бой’.

Адриана не се стърпя и публикува снимка в социалната мрежа, на която наистина  е само по корона, очила и гащи, за да има все пак нещо върху себе си и вероятно да не й е студено. Феновете й веднага надигнаха одобрителна глъч и я затрупаха с лайкове и комплименти, както и с недвусмислени сексуални предложения.

Това не е първото фото на скандалната певица. Тя често обича да провокира, защото има хубаво тяло и сериозно го експлоатира в полза на кариерата си. През лятото скандалната фолкаджийка пак цъфна дибидюс и сътвори скандал във фолксредите.

Адриана в близък план!

В добавка към имиджа й- името й непрекъснато се замесва в скандални истории: Нея непрекъснато ту я заплашват, ту я обират, ту се канят да я отвличат, а арабин й предложил 100 камили, за да бъде негова. Все идтории, разказани от Адриана в тв. ефир. Които, дали са истински или само пи-ар, Skandalno.net не се наема да гадае.

Скандалния видео клип към песента на Адриана „Бомба“ все още не е обнародван. Очаква се това да се случи другата седмица. Но ето песента:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *