Внимание! Хотелските възглавници ни разболяват

Възглавниците от гъши пух са най - опасни за здравето ни

Освен опасните слънчеви лъчи, хавлиите менте и некачествени слънцезащитни препарати се оказа, че друг основен враг на нашето здраве по време на почивката ни са хотелските възглавници. Лекарите алармират, че   хотелските възглавки са доста опасни и водят до коварни алергии и други възпаления също като некачествените плажни кърпи.

Хотелските стаи крият редица рискове

Експертите разясняват, че възглавниците също отприщват бум на алергии през лятото, защото масово в  по – малките хотели и въобще тези с по – малко звезди се използват по – евтини и съвсем естествено по –  некачествени възглавници от убийствените особено през лятото изкуствени материи.

Медиците разясняват, че освен че отприщват алергични реакции, хотелските възглавници предизвикват и жестоки раздразнения на гърлото придружени с коварна кашлица. Лекарите обясняват,че най  – опасни за здравето на човека са възлавките от гъши пух с ниско качество, защото  праховите акари  виреят с пълна сила именно в пуха и гарантират на отпускарите минимум коварна алергия, а в повечето случаи тя е придружена и с редица усложнения заради жегите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.