Тома и Албена се целуват и опипват на пловдивската гара – с видео

Папарак успя да снима Тома и Албена в неприлична поза на обществено място
Папарак успя да снима Тома и Албена в неприлична поза на обществено място

Двамата талантливи хора на изкуството Албена Михова и победителят от „Music Idol” Тома не крият чувствата си един към друг и се награбват навсякъде без свян. Явно любовта им не е ПР трик, както се коментираше и даже по-скоро прилича на истински романс.
Както е известо, дългокосият привърженик на „тежката музика” Тома и възлюбената му albena_tomaАлбена, се гаджосаха след края на шоуто с благотворителна цел „Великолепната шесторка”.

Близки до тях разказваха, че връзката им започнала още по време на самото предаване, но Тома отрече.

Тома и Албена се сближиха по време на участието им във "Великолепната шесторка"
Тома и Албена се сближиха по време на участието им във "Великолепната шесторка"

Наскоро двойката беше засечена да се натиска на пловдивската автогара. 24-годишният младок и 11 години по-голямата от него Албена, не се смутили от хората край тях и се отдали на сладострастни целувки. Албена дори седнала в него и заела доста предизвикателна поза. Наскоро Тома сподели, че му е много приятно да си играе със сина на Албена, който навлиза в пуберитета и вече е готов да има дете, но очевидци на гушканията албена и томамежду двамата луди и не толкова млади от женска страна, се възмущават, че нямало нужда да ни показват как се правят бебета. Някои дори се изказват оскърбително за Албена и Тома, като коментират външния им вид, но ние ще кажем, че който не иска да ги вижда, да не ги гледа! И все пак няма нищо лошо и срамно да демонстрираш любов, дори и да е на обществено място. Поне е нещо естествено, защото вече ни дойде до гуша от изкуствени неща във всеки един аспект от живота.

Виж истината за връзката на Албена и Тома! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.