Теодора скъса с шефа си Ненчо Касъмов

Теодора
Теодора

Тези дни Теодора се е изнесла от общата си квартира с Ненчо Касъмов, споделят техни близки. След последните инфантилни изцепки на  Теодора по повод колежката й Славена явно шефът й я е помолил да си дадат почивка. Теодора и собственикът на „Диапазон рекърдс” са заедно от шест години, но изглежда че отношенията им доста са охладнели. Синеоката фолк дива се надява раздялата им да е само временна и констатира, че всички двойки имат спадове. Теди,  дори обвини медиите, че твърде много им се бъркали, което довело до свръхнапрежение между нея и Ненчо,  и това им решение.

Чернокосата певица се прибра на Бургас при мама и тате, за да получи така необходимата й подкрепа и разбиране в този труден момент.

Теодора и Ненчо Касъмов, докато все още бяха щастливи заедно...
Теодора и Ненчо Касъмов, докато все още бяха щастливи заедно...

Като всяка жена по време на раздяла Теодора сподели, че има намерение да промени коренно визията си и да пусне клип към най – новата си песен „Бягай”.

Що се отнася до шефа на „Диапазон рекърдс” Ненчо Касъмов, той също констатира, че се надява двамата с Теодора просто да си дадат  малко време един на друг: “ всеки има трудни моменти във връзката си“, сподели продуцента на Теди. Касъмов категорично отрече да  е имал вземане, даване със Славена. Отношенията между него и русото чудо на „Диапозан рекърдс” били само професионални. Ненчо Касъмов уточни още, че ако е имало спор между неговата екс или все още половинка Теодора и Славена то най – вероятно е бил творчески, а не нещо повече. Припомняме ви, че миналата година Ненчо Касъмов подари на Теодора красив годежен пръстен и днес всички очакваха по – скоро сватба от двамата, отколкото раздяла…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.