Софи Маринова пред фалит заради Дачо

Певицата пръска всичките си пари по своите роднини

Софи Маринова
Софи Маринова

Софи Маринова е почти фалирала заради огромните суми, които ежедневно пръска по своите многобройни роднини. Близки до ромската перла издават, че тя единствена издържа цялата рода, но тъй като близките ставали все по – алчни, трудно можела да смогва в последно време.

„Сума ти народ чака на Софи да им даде в ръцете. Пият кръвта ѝ като паразити, безделничат и вършат само бели. Когато някой закъса тича при нея и започва да иска. А тя понеже е добра дава, какво да ги прави. Но станали са много алчни и лесните пари им се услаждат, на всеки би било трудно да издържи”, коментират близки приятели.

Софи Маринова и Дачо
с Дачо

След ареста на бившия ѝ Дачо, за банковата сметка на Софи Маринова настъпват още по – тежки дни. Когато го обявиха за наркотрафикант родните власти започнаха да се бият в гърдите, че ще го дадат на Италия, пък те да се оправят както намерят за добре. Изведнъж обаче съдебния състав застина в изходна позиция и започна да се пазари с италианската полиция. Рязката промяна в поведението се обясни единствено със застъпничеството на певицата, която потрошила десетки хиляди левове за наемане на скъпи адвокати.

Говори се още, че юристите не са единственият разход на Софи за измъкване на Дачо от затвора. Според запознати тя е платила 5 000 лева за рушвет на съдията, на което тя отново не могла да откаже.

Софи Маринова и Супер експрес – Стари рани:

http://www.youtube.com/watch?v=-s1G_Hyu8os

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.