Щерката на Цеца Величкович лъсна гола във Facebook(Снимки)

Дъщерята на Цеца Величкович и Аркан показа кълки и гърди

цеца величкович дъщеряМалката и невинна дъщеря на Цеца Величкович и Аркан – Анастасия изложи на показ невероятно сексапилното си тяло чрез мрежата за социално споделяне „Фейсбук”. Подрастващата красавица разпъна няколко еротични снимки в интернет и така разгорещи феновете на майка си, че за броени часове получи няколко хиляди предложения за брак.

анастасия величкович Близки до семейството на убития сръбски мафиот обаче изразиха недоволство през местните медии и въпреки че не отрекоха красотата на своята внучка и племенница, категорично се разграничиха от подобно поведение. Те намекнаха, че татко ѝ Желко Ражнатович едва ли ще е много доволен, като я гледа от небето как се чеплези за забавление на сънародниците си.

„Такова поведение не е характерно за нашия род. Дори след смъртта на Желко, Цеца никога не си е позволявала толкова безобразно поведение – да се разголва пред хората, без капчица срам”, заявиха роднините.

Сръбските журналисти пък коментираха, че Анастасия действително става все по – хубава с всеки изминал ден и все повече започва да прилича на майка си. До момента обаче тя не е изявила желание да наследи нейния занаят и по всяка вероятност няма да става певица.

http://www.youtube.com/watch?v=tg4udXv157A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.