С парите от картини на дядо си Енчо Пиронков Цвети се готви за турнири – с видео

pironkovaСлед историческият успех на Цветана Пиронкова на „Уимбълдън” президент и премиер побързаха да си направият поредната пи- ар кампания на гърба на тенисистката. Едва ли биха се сетили за пловдивчанката, ако не беше победила Винъс Уилямс и не беше стигнала до полуфинал на най- престижния тенис- турнир.

Стане ли трагедия или някой българин постигне небивал успех – Бойко Борисов и Първанов се впускат в лудо състезание, за да извлекат дивиденти от случилото се. Когато

Бойко обича да спортува, но пари за спорт няма
Бойко обича да спортува, но пари за спорт няма

стана злополуката с българските туристи в Охрид, двамата даже се скараха кой е трябвало да отиде на място и кой да си остане вкъщи.

Държавата никога няма пари за спорт, но ако някой въпреки това успее, Бойко и Първанов гледат да се снимат с него и да му дадат някоя награда. А къде бяха преди това? Да си спомним за олимпийското злато на Мария Нейкова и филма, който показа в какво блато е тренирала шампионката ни. Иначе всички държавници се лепнаха да се снимат за спомен с нея.

Първанов предпочита лова пред спорта
Първанов предпочита лова пред спорта

Как се е готвила Цветана Пиронкова за участие в тенис- турнирите? Както всеки български спортист – с лични средства. Семейството й е продало имоти и картини на Енчо Пиронков – дядо на младата надежда.

Бойко Борисов едва ли някога се е сещал за Цвети. Негова партньорка на корта е Сесил Каратанчева, която ни направи за смях с положителните си допинг проби, а после се обиди на родината си и започна да се състезава за Казакстан. Но премиерът не престана да я възхвалява и да се снима с нея. Осигури й база за подготовка в Правец, по приятелска линия с боса на „Лукойл” Валентин Златев, който притежава целия град. Сега обаче Цветана Пиронкова е неговата фаворитка.

За Гоце какво да каже човек. Президентът само изпраща поздравителни телеграми и потъпва по рамото. Раздава и по някой орден.

Пари за спорт обаче няма да бъдат отпуснати, колкото и шампиони да имаме.

Смазващата победа на Пиронкова над Винъс Уилямс. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.