Османската империя превърнала българите от варвари в хора – с видео

Обесването на Васил Левски Гаврата на BTV на връх трети март ехти още в съзнанието на всеки себеуважаващ се българин. Срамно, скандално и унизително беше пускането на репортажа на едно турско училище, чиито ученици ревностно разказваха какво е дала великата Османска империя на нашата страна. В учебниците на средните класове на югоизточната ни съседка пише категорично, че османците са превърнали българите от варвари в хора.

Дали са ни култура, образование и най-вече манталитет. Излиза, че в съзнанието на всяко едно турче има само една истина – неговите приятелчета от България са му длъжни за днешния си щастлив живот.  Би Ти Ви лого Как би се чувствал Васил Левски, ако беше жив и бе видял какво се случва в нашата страна тези дни? Това не може да се каже, разбира се, но може да се предположи как би се чувствал всеки един истински българин – зле. Ние не можем да променим съзнанието на турската нация, така че там да си говорят, каквото си искат. Страшното е това, че се толерира една национална медия, твърдяща, че устоява интересите на България. Но да пускаш подобна пропаганда, при това на връх националния ни празник, си е чиста гавра с цял един народ! Време на насилие Това не трябва да бъде подминавано с лека ръка, защото утре, нищо чудно, да бъдем обявени отново за варвари, които не зачитат собственото си име и род.

Доста странни методи за поевропейчване са имали османлиите! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Еми да, като се има в предвид какви дивашки филми са правели българите само за да угодят на пропагандния апарат на политбюро.., И как някои българи все още живеят с илюзията че тези партийни филми са исторически. Човек не може да не си помисли дали наистина не сте варвари и диваци?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.