Офертите за Нова година стремително поевтиняват

Надутите цени в родните курорти и заведения главоломно се сриват на крачка от Нова година. Предприемачите се надпреварват кой колко да свали.

нова 2010 година10Както Skandalno.net ви информира, съдържателите на хотели и ресторанти сякаш не бяха чули за финансова криза и държаха високи цени на кувертите за посрещането на 2010. Обаче това отблъсна хората и повечето решиха да си празнуват по домашному. Това принуди надяващите се на бърза и лесна печалба бизнесмени да вземат спешни мерки, за да не останат без клиенти.

Собствениците на заведения започнаха да отменят ангажиментите на фолкаджийки, за да могат да намалят цените на кувертите.

В зимните курорти цените изведнъж се занижиха. В Банско те са най-скромните от години насам. Ценоразписите в ресторантите към хотелите значително са олекнали. В Банско очакват много гости от съседна Гърция и специално са превели менютата си. Спешно се подготвят и варианти за сърбите и македонците. Ресторантьорите пък са категорични, че въпреки напливът от западните ни съседи, най-много се надяват на българите и гърците, защото харчат повече.

Във Велико Търново много заведения ще пробват да привлекат повече клиенти, като резервациите ще важат до 12 часа вечерта. След това цените ще са си нормални. В старата столица чакат и много гости от Румъния.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.