Мара Отварачката пред развод

mariq1Мара Отварачката се развежда с бизнесмена Димитър Андонов, усилено се шушука в чалга бранша. Като вероятна причина за развода се сочи фалитът на благоевградчанина. Мария никога не е крила, че ако мъжът до нея няма пари, би го зарязала без да й мигне окото.

Не е тайна, че след като сключи брак с Митко Андонов, семейните финанси захраниха западащата кариера на певицата. Мара започна да снима скъпи клипове, да се конти само с тоалети на световни марки.

Митко е от заможна благоевградска фамилия, а баща му е бивш зам.-кмет на града. Едва 25- годишен, мъжът на Мария се оказа собственик на хотели и още куп имоти. Сега обаче

Мария и Митко - семейство за пример в чалга средите
Мария и Митко - семейство за пример в чалга средите

 имуществото му се е стопило. Митко разпродава имотите си на килограм – дали за да ги спаси при развода или заради финансови проблеми.

За да се добере до венчило с Митко Андонов, нахаканата фолк певица издуха огромната конкуренция от навъртащи се златотърсачки около любимия й. Мария дори го принуди да се раздели с приятелката му, за да го спечели за себе си. Така, на романтична вечеря в най- скъпия хотел в света – „Бурж ал Араб”, чалга дивата получи дълго лелеяния годежен пръстен, а само след няколко месеца двамата вдигнаха разкошна сватба.

Въпреки усилените клюки за раздяла, Мария продължава да отрича краха на брака си. В скорошно интервю обаче, певицата не се сдържа и призна, че в момента единственото, което ги обединява е малката им дъщеря Марая.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *