Люси си направи харакири, за да спаси любовницата си Камелия

Интелигентната и умна Люси се направи на пълен олигофрен и почти се принизи до Златка, за да загуби. Тя не позна най-малката държава в света, макар че повечето хора, а и тя, знаят, че това е Ватикана, както и не се „сети“ за птичката, която лети напред и на заден ход, въпреки че й подсказаха къде живее и че е много мъничка. Люси губеше и съзнателно ценно време уж да мисли. А целта й беше да минат петте минути. Така тя сбъдна прогнозите ни, даде победата на Камелия и се запъти смело към елиминациите. От своя страна Камелия пък спаси Никол, с която се беше сприятелила. Съвсем очаквано съквартирантите по традиция номинираха Къци този път с много груби думи, особено от Златка, която успя да се самозадмине по цветисти изрази и обиди. Изключително силна и неочаквано точна беше номинацията, която направи Къци. Той се изправи срещу Багата и му каза в очите, че само присъства във формата, не е направил нищо и никога за другите, не изпълнява мисиите и е пълен егоист с поведението си. Спи, яде и тренира. Което с успех може да прави и навън. Играта е отборна, но един играч не играе, а само гледа сеир отстрани, а другите се страхуват да го номинират, допълни дребничкият шоумен. За Златка пък той каза, че не се държи като жена, че има груб махленски език, че крещи като истеричка и е добре да излезе, за да се научи на елементарни обноски. Но е пропуснала много и лично той се съмнява, че ще го направи. Все пак този път Златка не влезе в тройката за изхвърляне в понеделник. Камелия, която щеше да номинира Фънки, най-неочаквано посочи Орлин. Камерата засече разговор между нея и Люси с очи и посочване на пръсти, което най-вероятно е било знак срещу кого ще й е по-лесно на Люси да се бори. Тя може да се справи с Орлин, но не и с Фънки, щом в тройката е Къци, а той пък неизменно е спасяван от зрителите. След наговорените тази вечер тежки думи и дори избухването на Багата, който взе страната на Златка, за да смачка Къци, съквартирантите трудно ще се гледат в очите до понеделник. Което пък е добре дошло за продуцентите, защото интересът към предаването ще е доста голям.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

 1. Kъци не ми е приятен,но му прави чест, че само той имаше смелостта да каже ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА БАГАТА.
  И наистина;
  КАКВО ИЗОБЩО ПРАВИ БАГАТА В ТАЯ КЪЩА???
  Алоооо,продуцентите,правилата в къщата ЗАЩО НЕ ВАЖАТ ЗА БАГАТА?
  Защо само ТОЙ си позволява да не изпълнява мисиите?Защо няма наказание за него,след като отказва да се включи в мисиите???
  НАИСТИНА ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО!!!

 2. Багата снощи изобщо не ми хареса и той си показа на края рогата.Къци не се сработи с хората вътре,защото тези лицемери и злобни и невъзпитани хора се дразниха от това че той се храни здравословно.А те пиеха като смокова.А Златка е толкова проста и тъпа.Снощи пак показа колко е тъпа.Не отговори на няколко въпроса и с това се потвърди,че не заслужава да спечели ББ.Ти не е пример за наште деца.

 3. Люси трябваше да номинира Златка,защото сега тя е застрашена.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.