Христо Сираков: Никой не ме е плашил с убийство!

Христо Сираков

Стоте Манекенки категорично отрече информацията

Бизнесменът и отявлен привърженик на жените Христо Сираков категорично отрече новината, че е бил заплашван с убийство. Тази сутрин по някои от печатните издания се пусна слух, че негови партньори от тъмната страна са го заплашили, че ще му създадат много сериозни проблеми.

Според изданията дори самият Сираков потвърдил, че срещу него се готви атентат, но отказал да коментира подробности. Само съобщил в полицията, че искат да му сложат примката и застинал в изчакване органите да си свършат работата.

Христо Сираков и Зара

Съгласно сведенията, Ицо Стоте Манекенки се изпокарал драстично с някои от своите най – сериозни партньори в работата, а причината били няколко имотни сделки, при които са използвани подправени документи. Ставало въпрос за няколко апетитни терена в някои от баровските столични квартали, с които Христо Сираков преметнал хората.

„Първо не са ме заплашвали с убийство, защото няма за какво. А да говорим за мое участие в имотни измами е направо несериозно. Мен ме познава цялата страна и никога не бих рискувал да се забъркам в тъмна афера. Отдавна минаха тези години, когато всички си развяваха байраците безнаказано” – коментира той пред близки до skandalno.net

Христо Сираков допълни, че към момента не е имало посегателства към негова собственост или негови близки.

Виж видео:

 http://www.youtube.com/watch?v=vlkCD8fEpbw

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.