Heoфашиcткaтa Сглобка направи Мечешка Услуга на eвpeинa Лopеp

Ето че спекулациите на дебилната неофашистка хунта ПП/ДБ започнаха! Възмутените граждани, обкръжили Лорер на улицата и задали му неудобни въпроси, вече „били идентифицирани“ – което означава „майка им жална“! Според сапунения мехур в оставка – Денков, гневното множество „нападнало“ Лорер  „поради етническата му принадлежност“. Едва ли може да има по-долнопробно и по-гнусно обяснение за случилото се. Не, кретени, гражданите не обкръжиха Лорер, защото е евреин. А защото е мошеник, чужд агент и българоненавистник. Ясно е какво целите, изопачавайки истината. Значи всеки израелец, турчин, пущун и прочие може да дойде в България, да краде, да граби власт и да злоупотребява с нея, но ние не можем да го уличим в престъпления. Нямаме право дори да излеем пред него възмущението си, защото той веднага ще ни обвини „в етническа дискриминация“! Я не на нас тия плоски номера! Лорер е мразен от българите заради собствените си дела, а не заради етноса си. Някой да е гонил Валери Петров заради факта, че е евреин? Някой да е преследвал писателя Мюмюн Тахир, задето е турчин? Само че те не са ограбвали България и не са я тласкали към пропастта, а са й дали таланта си, любовта си, прославили са я.

Ако ще говорим за етническа дискриминация, то най-дискриминараният етнос в страната, носеща името България, е българският. Ние, етническите българи, не само сме дискриминирани от васалните ибрици, служещи на глобалистката секта, но и сме съзнателно, целенасочено унищожавани.

Лакейското навеждане на имбецилите от ротативката, заели се за кой ли път да дискриминират невинни българи в угода на чужди секретни служби, е пореден пример, че политическата каста у нас няма нищо общо с българския народ. В какво се е провинило множеството, приклещило Лорер на входа на бара (и защо „важната клечка“ в работно време е била в бара, а не се е занимавала с належащите си законотворчески обязаности )? Нима вината на сиромасите е, че са изкрещяли недоволството си в лицето на един подривен елемент, който непрестанно зее за пари и постове и не е известен с нищо друго, освен с мошеническите си схеми? Недосегаем ли е той, само защото идва от Израел? Нарекли го били „ционист“. Ционист не е етническа категория и не е равнозначно на евреин. Само тъпата българска политическа измет бърка и смесва тези понятия.

Впрочем множеството така и не докосна Лорер. Дори го успокояваше: „Не бой се бе, няма да те пипнем!“ В какво ще бъдат обвинени тези смели българи?

А кой всъщност е Даниел Лорер? За него не знаем нищо, освен конспиративната му легенда. И до ден днешен не разбрах какво е гражданството на Лорер – българско или израелско. Или двойно? Но да, продажната пасмина гласува в полза на аферистите с двойно гражданство, с което доунищожи суверенитета на страната ни.

Ние не искаме Лорер да ни представлява нито като евродепутат, нито като български министър и народен представител в НС. Повтарям – не защото е евреин, а защото е недостойна личност.

Честно, аз надценявах Лорер, мислех го за малко по-умен. Бях почти сигурна, че ще откаже оказваната му мечешка услуга от кретени като Денков, Киро, Мравояда и прочие. Всяко преследване на гражданите, приклещили Даниел Лорер с въпроси пред бара на „Дондуков“, ще доведе до огромен национален отзвук и ще има негативен ефект върху хунтата и самия Лорер. Минаха времената, когато хората се страхуваха от самото произнасяне на името Израел. Израел на Нетаняху се посрами и провини пред целия свят. Така че полека, ротативни ибрикчии, не се заканвайте, защото не знаете какво ще се случи утре. Възможно е точно вашите слугински напъни да угодите на Лорер, в крайна сметка да доведат до експулсирането му от България като персона нон грата.

Всичко, което правите, вече се обръща срещу вас – поради вашата колосална сервилност и епохална тъпота поне да осъзнаете, че светът се променя необратимо.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

 1. Браво! И аз мисля така, но нямам дар-словото на г-жа Върбанова.

 2. Не съм чел досега някой наш да речем журналист, който да ми импонира в такава степен. Лорер се появи като министър у нас от нищото, досущ както кацнаха във властта Кирчо и Кокорчо. Никой не е дискутирал, или показал неговите професионални качества, някакъв негов опит. Натресаха ни го досущ като на невиждани тъпаци. И да твърдят нашите идиоти че мразим евреите,тези, които ние единствено спасихме от явна смърт е не кощунство, подигравка е с цялото ни национално достоинство. Тези, които хвърлят обвинения към протестиращите са духовни ОТРЕПКИ, които трябва да изхвърлим за да спасим остатъците от националното ни достоинство.

  • Баба му е от десетилетия във Висшия Израелтянски Съвет до смърта си преди 4 години !
   Сега, заедно със съпругата зачистват България от българи !

 3. Някои хора не могат да анализ,ират проявите на мнозинството – тоест на хората на народа. Когато той-народът е недоволен, първата проява е липсата на избирателна активност. Този факт е наличен в момента. Когато недоволството се засили – народът излиза да демонстрира недоволството си открито с по-малки или по-масови акции. Това също е факт и то в частност вече и по отношение на отделни личности като Лорер например. Когато недоволството се засили още повече – демонстрациите са особенно активни – властта започва да говори за безредици – нарушава се наложения силово на народа ред – факт неоспорин и понастоящем. Следващата и последна форма е въоръжената – само това още не са ни докарали на главите, но както е трлъгнало и това ще дойде!

 4. Някои хора не могат да анализ,ират проявите на мнозинството – тоест на хората на народа. Когато той-народът е недоволен, първата проява е липсата на избирателна активност. Този факт е наличен в момента. Когато недоволството се засили – народът излиза да демонстрира недоволството си открито с по-малки или по-масови акции. Това също е факт и то в частност вече и по отношение на отделни личности като Лорер например. Когато недоволството се засили още повече – демонстрациите са особенно активни – властта започва да говори за безредици – нарушава се наложения силово на народа ред – факт неоспорин и понастоящем. Следващата и последна форма е въоръжената – само това още не са ни докарали на главите, но както е тръгнало и това ще дойде!

 5. Като по-млад, някак си не бях горд, че българите са спасили чифутската сган и от това че ОФ (не комунистите) са избили едва няколко хиляди антибългари.
  Сега обаче жестоко съжалявам, че през народния съд не са минали целите родове на ибрикчиите. Същите лапаха турския чеп, след това немсия и руския, сега обаче вече са вещи в занаята и практикуват дълбоко гърло с британоварварските ционисти.

 6. Не стоят така нещата със спасените евреи нявга, те част са от народа, с тях живееш и едни от нас. Пратени са в трудови лагери за инфраструктурата, жп, шосейна за целите на немската война, ведно с младежи неблагонадежни на фашистката ни власт. Благодарни до живот са и говарят оня сладкия, като песен, отминал български език. А ония със сатанинската молитва за пари са други

 7. Приятелю, не трябва да сме толкова критични и към изродите, наши и чужди.Никой не избира качествата си по рождение,нито родителите си, нито обстановката в която се оформя.Все едно да обвиняваме една хиена,един заек, или един слон, че се е родил такъв.Ми то великият Леонардо е практически едно копиле,резултат от сексуалния мерак на един адвокат с младото му слугинче.Бедата е другаде.Умните, тези, които трябва да водят един град и едно общество могат да направят чудеса, както един Лоренцо Медичи го е направил. Какво да чакаме от един прост хитрец с една прочетена книга през живота си, не видял нито опера, нито театър, но се научил как да се кръсти за да подведе наивниците.И не е само той, а ние дебилите не правим разлика между него и един проф. Христов, или един Вацев и колко други. Никой не ни кара насила да си заменяме кирилицата с латиница и прекрасния си език с англиски, робството е деформирало трайно наследствения ни ген. дано да се лъжа.

  • Да, толерантност , либерастия и пИдерастлък са нужни.
   Като ти влезе убиец в къщата и започне да шиб@, трови и коли децата ти, ти почвай да мислиш на кой диван ще е най-добре да ги опъват….

 8. Не задръствай форума с твоите глупотевини бе човеко. Тук е място за мнения, не за безкрайни материали, по- дълги от статията. Спирай, щото ще бъдеш блокиран.

 9. НА ВНИМАНИЕТО НА МИЛЕНА ВЪРБАНОВА.
  Няколко човека от хората участвали в този своеобразен протест срещу властта в лицето на Даниел Лорер вече са били арестувани или най-малкото привиквани „за справка“ в българската фашистка полиция, чиято основна функция и отговорност извън това да си врътка корупцията и да брави ортаклък с хайдуците и бандюгите, е да пази крадливите и насрани задници на всичкия крадлив политически боклук в днешна колониална България.
  За справка по темата: четете ПИК на Недялко, там пише кой как е бил привикван в полицията.

 10. Браво,Браво,Браво,чудесен разбор на събитията,няма какво да се добави,може да съм малко краен,но мисля че Адолф много отдавна е разбрал какви са евреите и правилно ги е насочил към полагаемото им се място…е не му е стигнало времето,целия свят е управляван в момента от шепа евреи,които се мъчат да се изкарат жертви и да пренаписват историята и т.н.

 11. Критиците са много към лорер,но Киро джуката и Асен левореза сложиха чифута плътно до тях и си го нагласват къде си искат,но за всичко сме си виновни ние, народа, избирателите,и кой ви лъже че ако активността на гласуване е на 100 % и изборите ще бъдат на друго ниво, лъжете се, всички ви канят да гласувате що нали знаете че за всеки гласоподавстел мисля че вземат по 9 лв, но всичко предварително е разпределено, но ние народа седим и бучим по между си, срам пред чужденците

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.