Галена се тъпчела само с картофена яхния

Галена

Ставало й лошо от изискани ястия

Галена се тъпчела само с картофена яхния и препечен хляб, издадоха потресени близки до семейството. Докато другите от милионерската фамилия на Гальо Вафлата набивали скъпи мръвки и презокеански деликатеси, скандалната певица предпочитала да нагъва възможно най – простата храна.

Дори когато отидели на ресторант с мъжа си, тя започвала да го излага не само със скандалното си поведение, но и с претенциите си за храната. Хората се стараели да им предложат ядене като за милионери, но тя със замах отхвърляла разните му там черни хайвери и други вкусотии.

Галена

Така например, само преди десетина дни, в изискан столичен ресторант вдигнала паметен скандал, защото главният готвач отказал да й сервира любимите варени картофи със стръкче керевиз. Човекът опитал да обясни, че ако й предложи подобно ястие ще го изгонят от работа, но тя се развикала, че това не я интересува.

„Просто не искам да си променям навиците от детството. Когато бях малка се чувствах отлично с манджите на мама и баба, и не виждам защо сега трябва да ги сменям. Като ям деликатеси просто ми става лошо и след това ми е нужна поне една седмица да се възстановя” – признала Галена.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=IvRg0Bp4mKw

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.