Диляна Попова изнервя колегите си от „Стъклен дом“

popovaМанекенката Диляна Попова изнервя до краен предел колегите си от „Стъклен дом”. Начинаещата актриса, която изненадващо получи една от ключовите роли в хитовия сериал – сестрата на Боряна, постоянно забравяла репликите си и бавела заснемането на сцените с нейно участие.

 При снимките на „Стъклен дом” много рядко се правят дубали, за да се пести с време. Често се налагат импровизации, само и само кадърът да стане веднага. Това не е проблем за актьорите, дори за най- младите като Луиза

Диляна играе сестрата на Боряна  в "Стъклен дом"
Диляна играе сестрата на Боряна в "Стъклен дом"

 Григорова и Радина Кърджилова.

За Диляна Попова обаче не е толкова лесно. Манекенката едва – едва насмогвала на темпото на снимачния екип, често обаче ставала причина за забавяне на работата. Красавицата все още имала сериозни проблеми със запомнянето на репликите си. Импровизациите също никак не й се отдавали, разкриват от кухнята на сериала. Колегите й трудно сдържали недоволството си от пълната липса на професионализъм от страна на Попова. Зад гърба й постоянно й се подигравали и я наричали „дърво”.

Диляна и Захари - пънове пред камера
Диляна и Захари - пънове пред камера

Участието на Диляна Попова в сериала все още е пълна загадка за останалите актьори. По всяка вероятност манекенката от Гулянци се е уредила с връзки, шушука се сред екипа на продукцията.

Кино дебютът на Диляна Попова в касовия хит Love.net също претърпя пълно фиаско. Ролята на проститутка се оказа крайно неподходяща за манекенката, която няма никакво излъчване на изкусителка. Поне екранния й партньор Захари Бахаров се оказа удачен вариант, тъй като и двамата играят като вцепенени.

Диляна Попова зад живота си след слизането от подиума. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.