Дъщерята на Цветелина й води зет циганин – видео

cvetelinaБанкерката Цветелина Бориславова е в паника, след като научила, че дъщеря й Веселина ще става снаха в циганска фамилия. Щерката на бившата възлюбена на премиера прие годежен пръстен от бореца Мартин Емилов и се стяга за сватба през лятото, въпреки че майка й не приема кандидат- зетя от ромски произход.

Цветелина обаче е решена да не дава свидното си чедо без бой. Въпреки че не може вече да разчита на юмруците на Бойко Борисов, който преби бивше гадже на Веселина, банкерката

Зетя Мартин Емилов
Зетя Мартин Емилов

 взема крути мерки срещу заслепената си от любов дъщеря. Бориславова блокирала всички кредитни карти на непокорната си щерка и дори я заплашила да я лиши от наследство.

Мартин Емилов бил твърдо решен да сдобри майка и щерка. Борецът на няколко пъти се опитвал да покани Цветелина на семеен обяд в дома на родителите си в Сандански. Най- богатата българка обаче категорично отказвала да припари в сараите на ромската фамилия. Криминалното досие на бащата на Мартин, Росен Емилов – Решката, включващо хулиганство и побоища, било основната спънка за помиряването между Цветелина и дъщеря й, пише столичен седмичник.

Лишена от авоарите на майка си, Веселина Арабаджиева се преместила да живее в Сандански. Семейството на Решката е едно от най-

Решката има криминално досие
Решката има криминално досие

богатите в града, но кризата удари сериозно бизнеса им. Старият Емилов бил принуден да закрие голяма част от магазините си за маркови спортни облекла. А новият член на семейството, Веселина, все така иска да харчи с пълни шепи. Съседите дори започнали да се обзалагат кога богаташката наследница ще изприпка покаяна при майка си.

 

 

 

 

Мартин трябва да има едно наум, за да не му се случи това, което стана със Стоян Сарийски – Стенли. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. hahaha sme6nici za ko gi pi6ete tez glyposti ili si zapalvate vremeto abe kak si go pradstavqte vie tova ne6to ,4e az i prez sanq si ne moga da si predstavq kat ste takviz pisateli na glypostite ami idete gi 6traknete da vidim taka li e.

  2. Историята е истинска,но има една грешка.Сестрата на Мартин се прочу покрай скандала сас Златка Райкова заради нейния приятел Павел.Тя е бившата жена на Павел,покрай който се шумеше,заради връзката му с Златка.Момчето на снимката (сас синия анцуг) е именно той,а не Мартин Емилов.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.