Да се притесняваме ли: След 50 г. тук ще живеят само 800 хил. етнически българи

роми саркозиТотален срив в раждаемостта и значително увеличаване на смъртността буквално ще заличат страната ни от картата на Европа. Според ужасяващата прогноза само след 50 години населението в България ще е около 4,5 млн. души. От които етническите българи ще са едва 800 хил. Това е записано в тазгодишния доклад за Балканите на учени от престижния Калифорнийски демографски и социален институт.
Топенето на българската нация е пряко свързано с ширещата се престъпност, която буквално изчерпва моралните сили в обществото. Мафията, в чиято основа стояли неразформировани структори от бившата Държавна сигурност,застаряващо население перманентно ограбвала обществените блага. А слабата държавна машина нямала никакви съпротивителни сили, да се справи с организираната си престъпност. Именно фактора престъпност деморализира обществото в България и именно той кара всеки ден хиляди хора да емигрират от страната. А младите хора, които все пак избират да останат в родината си, създават максимум едно дете, преко сили -2, пишат още янките.
Донейде успокоояващ е факта, че песимистичната за страната ни прогноза е в контекста на по-голямо прогнозно изследване, обхващащо целия свят. Според него и останалата част от света не я чака розово бъдеще. Невиждана раждаемост намалявапо мащабите си световна криза ще предизвика на планетата ни истински апокалипсис. И само през следващия половин век световното население, с изключение на Европа, ще намалее с близо две трети. А на фона на тази предстояща планетарна демограафска катастрофа, проблемът с топящото се население на България няма да е толкова болезнен. Още повече, че след Освобождението ни от турско робство страната ни е била с население от 3 млн. души!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *