Ченгесарските номера на Алексей Петров и Кеворкян!- с видео

agИма хора в държавата, които искат постоянно да са в центъра на общественото внимание. Те обичат да създават изкуствени конфликти с други известни имена, да си правят мръсни номера, да си вадят кирливите ризи. Искат да покажат, че са фактор в страната. Всички да се съобразяват с мнението им и да го приемат за свое.

Поредният пример е т.н. „война” между Кеворк Кеворкян и Алексей Петров. Просто е смешно! Бивш и настоящ таен kkагент, които не могат да преодолеят ченгесарския навик- да изпъкнеш, като омаскариш другия. Разбира се, по познатия ДС- начин: с писане на доноси!

По страниците на вестниците Кеворкян и Петров не спират да се надпреварват кой по-голяма мръсотия да каже за другия. Бившата барета го прави индиректно, скрит зад името на собственото си печатно издание- в. „Галерия“. До болка познат ченгесарски подход! Кеворкян поне слага името си под написаното от него срещу Петров. Болно е да гледаш как един изтъкнат журналист, тв-легенда, пада на нивото на apдолнопробното цапане. Пък и всички знаят, че Кеворкян е бил ДС-агент. Въпреки това хората уважават таланта му.

Алексей Петров е в по-неизгодна позиция. Той винаги е бил ченге и такъв ще си остане. Подмолните игри, шпионажът и търговията с държавните тайни не са повод за гордост. Играел е двойни игри- Докладвал е на полицията за подземните босове. Както и на подземните босове за полицията. Чудесен човек! Въпреки че обича двойнствените игрички, за Алексей Петров едно е сигурно: иска да влезе в управлението на страната. След провала на подпомаганата от него партия РЗС, сега ще търси други способи за постигането на целта си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.