Борисов: Някакво чуждо вестниче разпространява за мен лъжи и идиотщини

Премиерът Бойко Борисов окачестви като лъжи и идиотщини публикациите в чужбина, че бил мафиот, перач на пари, наркопласьор и зад гърба ми имало 60 неразкрити убийства.

Той нарече „Тагесцайтунг“ някакво немско издание в чужбина /остава цайтунгите да се издават у нас/, което било пълно с разни измислици. На всичкото отгоре част от нашите медии, вместо да си мълчат, подхванали темата и излязло, че зад целия този тест стояло ЦРУ. Как ще стои ЦРУ, бе – възмущава се гневно Борисов. Те са ми приятели и шефът на ЦРУ лично ми дойде на гости. И докато беше при мен, те са написали цялата тази измислица, размахва ръце Борисов. Ето на, аз развеждам шефа на ЦРУ по ресторанти и кафенета, осигурявам му изключително приятелска среда и му оставям време да се наспи и да си почине, а те пишат. На кого да вярвам, на тях или на него, а? Даже изявлението му, дето го пуснаха от посолството заедно го съчинихме. Всичко за напредъка ни с борбата с престъпността написахме и това направи България различна от останалите държави. Като сравним онова писмо и публикациите, не ви ли изглежда всичко несериозно и смешно? – пита премиерът в списание, за което се говори, че е под правителствено крило.

Подобни обвинения би трябвало да се опровергаят с цифри и факти, а не с интервю пред списание, смятат български журналисти, които искат официален отговор от премиера верни ли са обвиненията в германския вестник. Трябва да се направи парламентарна дискусия, на която той да обори щекотливите данни, а не да разказва къде водил шефа на ЦРУ и как добре той си починал тук. Български сайт открито обвини премиера в укриване на истината, във флирт с купени медии, в неискреност и предположи, че ЦРУ го притиска с фактите и го прави послушна марионетка. Иначе пристигането на шефа на управлението у нас да си почине и да бъде развеждан по ресторанти и кафенета звучи най-малкото странно.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dyJSEH2Boho

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. БОЙЧЕ, НЕ СЕ СРАМИ ДА СЕ НАРЕЧЕШ МАФИОТЧИ, ЗАЩОТО СИ ТАКЪВ. ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ, А НЕ ДА ТИ ГЛЕДАМЕ АСФАЛТА. ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА СЛОЖИШ БАРИЕРИТЕ НА МАГИСТРАЛИТЕ И ДА ЗАПОЧНЕШ И ОТ ТАМ ДА НИ ОБИРАШ, НО ТОГАВА СИГУРНО ЩЕ ТИ СЕ ОТРЕЖЕ ПРОСТАТА ГЛАВА. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ЗА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТИ СЕ УТЕЖНЯВА ЖИВОТА, ЗАЩОТО ХОРАТА СА СВИДЕТЕЛИ НА ВСИЧКО, МОЖЕШ ДА ЛЪЖЕШ ХЛАПЕТАТА КОИТО ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ. ЗАМИНАВАЙ ЗА КАТАР И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ- СИГУРНО ВЕЧЕ СИ СИ ПРИВЕЛ ТАМ МИЛИОНИТЕ.
    УМРИ МРЪСНИКО НЕЙДЕН.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.