Юруш: Бабички и силиконки пласират контрабандни цигари в центъра на София – с видео

kontrabanda Бабички- дистрибуторки на контрабандни цигари плъзнаха по столичната „Витошка”. Възрастните жени са едни от най- печелившите пласьорки на забранената стока. С бума на котрабандния внос на папироси у нас, образът на продавачите стана изключително пъстър.

Тъжна старица с овехтели дрехи, кретаща едвам- едвам с торбичка в треперещата си ръка. А в торбичката – стекове с цигари без бандерол. Бабичките- пласьорки обезсилват както полицаите, така и купувачите, защото всички ги съжаляват. Със сълзлив гласец обясняват колко са бедни, как не им стигат парите за лекарства. Как да им откаже човек? Стариците имат набито око за минувачите, които могат да им станат клиенти.

Трудно се залавят дребните пласьори
Трудно се залавят дребните пласьори

Иначе обикновено обикалят офисите на булеварда и стабдяват служителите вътре. Понякога се опитват да пробутват на лавките за алкохол и цигари, но продавачите ги пъдят като чумави. На дъртите полицията нищо няма да им направи, но тях ако ги хванат- лошо им се пише.

На територията на Студентски град напоследък върлуват сексапилни красавици, които в обемистите си дамски чанти, приличащи на пазарски, кътат ценните стекове с контрабандни цигари. Момичетата са местни- студентки, които заработват допълнително. Пласьорките се навъртат най- вече около УНСС и Техническия. След като се отчетат на тарторите си, мацките си слагат в джобчето между 100- 150 лв

На Женския пазар контрабандата процъфтява
На Женския пазар контрабандата процъфтява

на месец.

Фризьорските салони. За да повишат печалбата, фризьорки масово започнаха да предлагат допълнителна екстра – стек цигари на безбожно ниски цени. Ако клиентите искат по- скъпа прическа в цената се включва безплатен стек от контрабандните папироси.

Раят на евтините незаконни цигари в близост до супер- центъра на столицата, си остава Женския пазар. Наскоро от МВР се похвалиха, че имало хайка срещу мургавите пласьори. Една разходка из тържището обаче доказва точно обратното. Циганите – продавачи на контрабандни цигари са си все там. Обикалят с ръце в джобовете и подшушват на минаващите хора: “ Цигарки-и“. skandalno.net

Проверките на Женския пазар не спират алъш- вериша с контрабандни цигари. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *