Азис обяви 2 февруари за професионален празник

Азис Андреа2 февруари бе обявен за професионалният празник от Азис , и той специално ще бъде отбелязан. Певецът е поканил свои приятели и другари и специално половинката си Велизар, за да се повеселят по мъжки, или по женски, или както там те си знаят.

Партито ще бъде в столичния клуб БИлионер, който е избран заради сричката БИ в началото на името. За съжаление няма подходящо заведение, започващо с ХОМО, за да бъде то център на вълнуващите събития. Певецът се колебаел как да се облече, дали в женски одежди, които много му отиват, или да се направи на нежен мъжкар. Азис голТой отсега се е затюхкал и за прическата си, както и за накитите, защото иска да бъде най-блестящо облеченият сред празнуващите, а освен това е и домакин. Не е ясно и в ролата на Азис, или на Азия ще посреща гостите си.

Костинбродският славей упорито избягва гей парадите, но за сметка на това прави свои празници при това толкова скандално, че се изчервяват дори сервитьорите. По Коледните празници той предизвика фурор с лигавенето си и особено, когато се опит уж на шега да бръкне в панталона на Валери Божинов. На футболиста явно това му е харесало, защото съвсем скоро постна снимка в профила си във Фейсбук гол, с ръка на интимните си части, които гальовно опипва. Двамата с Николета са поканени, но футболистът е в нов отбор и вероятно трябва да пази поведение, иначе като нищо ще се затича. Тези дни Азис се размечта как ще се омъжи за приятеля си Велизар, но щял да го стори в чужбина. След това двамата щели да търсят приемна майка за децата си, които пък щели да бъдат най-малко две. Критерият за истински мъж на певеца бил човек, който плаща сметките и не се ослушва като гърмян заяк, като дойде сервитьорът. Велизар изцяло покривал този критерий и някои други, по-интимни такива.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.