Антон Краус държал Кали с таен пор*о клип с любовника й

КалиНещастният рогоносец, за какъвто всички смятаха Антон Краус, всъщност доста добре държал в ръцете си Кали и дерижирал отношенията им, като я поставил до стената.

Той знаел за връзката й с Владо и уредил частни детективи да направят видео със заниманията й в спалнята на скъп хотел. Въоръжен с клипа, той поставил условия на жена си, или да остави любовника си, или ще я унищожи финансово. Певицата обаче предпочела любовта пред парите. Затова в момента Антон си взима обратно всички подаръци, които й е правил, дори апартамента край морето, а тя не се съпротивлява изобщо. Заплахата му е, че ако гъкне, ще пусне клипа в интернет да й се радват всички.

Според него тя постъпила долно, като започнала да му изневерява. Той удобно не си спомня, че направи същото на друга жена, като зад гърба й тръгна с Кали, певицата забременя и се наложи да се оженят.  Георги ИлиевРоди се синът им Марк, когото обаче тя отведе със себе си след раздялата. Антон беснеел, защото обичал Кали и детето си и смятал със сила и изнудване да и ги върне. Ефектът от изнудването обаче бил обратен. Тя отказала да се върне при човек, който я следял, пращал по петите й детективи и я тормозел с компромати.

Още като се оженили, тя разбрала, че той не е голямата й любов, а временно увлечение, от което обаче се родило дете. Фолкаджийката стояла при него заради детето, но без любов и съвсем закономерно хлътнала по Владо. Никакви молби и заплахи не могли да я накарат да се върне обратно. Там просто нямаше любов, женитбата ни беше една грешка, твърди певицата. Сега тя отглежда сина на покойния Георги Илиев, кръстен  на него, Марк и е бременна от Владо, чието дете ще роди през януари и се надява да е момиченце. Печеля достатъчно, за да завися от неговите пори и неговия джип  и апартамент, казава тя по повод бившия си, като намеква и че бракът й с него не бил от най-щастливите мигове в живота й. Колкото до клипа, нямала против да го пусне, щом иска, но ще го съди до дупка, ако го направи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wF6XMR1RuR0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *