Галена призна: Свършвам бързо!

Галена

Певицата не обича да отлага нещата във времето

Фолк звездата Галена разкри пред журналисти, че най – характерната черта на нейния характер е, че не обича да отлага нещата и предпочита да решава всичко на момента. Това се отнасяло както за личния й живот, така и за професионалната кариера.

Галена

„Ако почнем да се чудим къде и какво да направим, това може да ни отнеме години. Предпочитам да бъда еманципирана и решителна жена, която е в състояние сама да взема решенията си. Такава съм и в секса – свършвам бързо, вместо да мъча мъжа до мен” – не пропуска да шокира скандалната изпълнителка.

Галена разкрива още, че с огромно притеснение чака момента, в който нейният малък син Стефан ще порасне достатъчно, за да й иска обяснение за порно клипа с който преди време взриви цяла България. Тя е убедена, че все ще се намери някой, който да извади кирливите ризи и да „разкрие” на момчето каква всъщност е майка му.

Поради тази причина певицата сама ще му покаже всичко когато порасне достатъчно и ще обясни кое за какво е направила. Твърдо вярва, че няма да има проблеми и детето ще разбере истината, въпреки че на нея самата най – вероятно ще й бъде „кофти”. Преди всичко Галена се надява да опознае достатъчно добре детето си, за да знае как най – правилно да подходи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=cywMDj7b9Ng

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.