Гала получила стомашна язва от нерви?

Гала

Вместо на лекар ходила при врачки

Заради големите нерви на работа и в личния си живот, Гала си докарала доста сериозна язва на стомаха. Вместо да отиде на преглед при специалисти обаче, известната водеща хукнала да търси помощ от врачки. Това се дължало поради изкривяване на психиката, което получила заради предаването си „На кафе”, където непрекъснато влачи различни баятелки, защото уж били интересни на публиката.

Вместо да оправят нещата обаче, жриците на окултното само влошили още повече ситуацията. Една през друга започнали да предписват различни илачи, които допълнително утежнили положението. По този начин, Гала се оказала най – свидната жертва на собствените си действия по привличане на самозвани лечители.

Гала
Гала се пази от магии

В крайна сметка, русокосата водеща все пак се усетила и отишла на преглед в кабинета на истински доктор. Човекът се ужасил от състоянието на стомашния апарат и препоръчал незабавна операция. Имало и алтернативен метод на лечение, но той включвал пиенето на някакви изключително неприятни хапчета и спазването на строга здравословна диета.

Гала все пак трябва да бъде похвалена, че в края на краищата сама признала пред близките за жестоката грешка, която допуснала. Тя разказала, че повече никога няма да се доверява на шарлатаните и дори възнамерява вече да не ги кани в телевизията.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=rU7-0R3HXZI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.