8 години от живота на дамите минават в секс

Гола жена в готовност за секс

Поредното проучване на британски изследователи доказа, че дамите посвещават най – голяма част от живота си на секс и любовни забавления. Това обаче съвсем не говорело нищо лошо за тях, защото разделено на средната продължителност на живот в Европа (74 години за жените), значело секс едва по десет пъти в месеца.

Перфектната домакиня

Освен това изследванията показали, че второто място на което представителките на нежния пол пропиляват годините си е кухнята, а не както мнозина си мислят пред огледалото или в празни приказки със стари приятели. Именно пред печката дамите изкарвали средно по три години, което време включва ежедневните грижи за приготвяне на закуска, обяд и вечеря за цялото семейство.

Особено значение имало и времето, прекарано в чудене какво да се сготви. Това за усърдните домакини бил по – голям проблем от самото готвене, защото доста често им се налагало да се съобразяват с различните мераци на всеки отделен член от семейството.

От проучването станало ясно още, че тенденцията от последните години жените да зарязват домакинската си работа и да се отдават на порочен живот е намаляла. Почти две трети от анкетираните дами са заявили, че за тях е въпрос на чест да имат умения в готвенето и биха били наистина щастливи, ако близките им оценяват техните старания.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.