Мара Отварачката пуши по две кутии с цигари на ден

Мария

Гущеров я хванал, но после простил

Неизвестни досега факти за чалга певицата Мария излязоха на бял свят, след като някои от добрите й приятелки се раздрънкаха пред столични журналисти. Най – шокиращо от всичко е новината, че Отварачката пафкала цигари буквално като издънена печка и нищо не било в състояние да я откаже от вредния порок.

За слабостта й към тютюнопушенето знаели твърде малко хора, защото пазела в най -дълбока тайна. Възлюбеният Християн Гущеров също само допреди дни си нямал ни най – малка представа за това и разбрал едва след като надушил, че някой е пушил на стълбищата в семейната къща. Отначало помислил, че сотаджията е свършил тази работа и здраво му се накарал, но човекът категорично отрекъл.

Гущеров и Мария се целуват

Понеже разправията между двамата заплашвала да прерасне в побой, Мария ще – неще си признала за прегрешението и със сълзи на очи разказала, че досега все се криела от него я на стълбищата, я в тоалетната като заспи. Малкият Гущер бил доста разтревожен от поведението на жена си, защото щом го лъжела за такива неща, като едното нищо може да го излъже и с друг.

В крайна сметка двамата се разбрали, че все пак Мария е възрастен човек и може да прави каквото си иска в границите на разумното. Въпреки напъните на правителството за тотална забрана на тютюнопушенето и легализацията на наркотиците, да пушиш цигари все още не е престъпление и певицата можела да го прави колкото си иска.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=x29JfLhxPvc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. да пуши ама тия силиконови подобрения не понасят тютюнев дим

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.