Братът на Бербатов отива на съд заради поредно нарушение

Асен Бербатов и майка му Маргарита

Хванали го да кара като див БМВ – то без книжка

Хора от Благоевград издадоха, че братът на футболната звезда Митко Бербатов – Асен, е сътворил поредната дивотия през последните дни. След като го скопчаха за притежание на 20 грама кокаин и роднините му направиха всичко възможно, за да го измъкнат от наркоаферата, сега той ще бъде изправен пред съда поради системни нарушения на Закона за движение по пътищата.

Асен Бербатов и жена му

Това ще стане, защото сега го хванали за втори път да управлява личния си автомобил „БМВ 5”, без да притежава изискуемото от закона свидетелство за правоуправление на МПС. Спипали го на 14 октомври, докато пердашел с мръсна газ по улиците на града. Преписката по случая е била предадена на съдилището вчера и се очаква до месец да го привикат за даване на показания.

Когато полицаите го спрели установили, че Асен Бербатов извършва това нарушение за втори пореден път, което го превръща в рецидив. Книжката му била отнета в началото на годината поради други нарушения на ЗДП.

От полицията и съда обаче подозрително мълчат за случая, при който Берба – младши бе заловен с кокаин. Все още няма никаква официална информация дали законът ще го връхлети с цялата си сила, или както се очаква от хората, ще затвори очи. Припомняме, че официално цялата вина за притежанието на дрогата бе хвърлена върху авера на Асен – Николай Борисов, който със сигурност ще си го отнесе.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=H37WmEk5bI4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.