Цветанка Ризова била кралицата на бТВ

Цветанка Ризова

Очилатата водеща била най – кадърният журналист, никой не смеел да й се репчи

Нахъсаната тв водеща Цветанка Ризова се превърнала в жива легенда на най – голямата телевизия у нас бТВ. Това разказаха нейни млади колеги, които я гледали в очите и отгатвали дори и най – малките й желания от пръв поглед. Особено много я боготворели младите репортерки, в чието съзнание тя била представена като истинска кралица.

Митко Цонев и Цветанка Ризова са двойка не само на екран

Хора от електронната медия допълват, че нямало човек, който да не иска да стане част от нейния екип. Реномето на предаването й „Лице в лице” било толкова голямо, че се смятало за истинска чест, ако Ризова те заговори. Поради тази причина всички я обсипвали с огромни комплименти и непрекъснато правели четки за големия й професионализъм.

Изненадващо, не само профи успехите на водещата допринасяли за нейната огромна популярност сред колегите. Въпреки строгия си вид иззад големите очила, тя всъщност имала доста тих, направо благ характер и винаги се стремяла да обърне внимание на всеки един. Знаела имената дори и на чистачите от нощната смяна, с които на практика почти не се засичала. Особено характерно било отношението й към мъжете – колеги, към които била най – добродушна и нищо не можела да отказва.

Най – важно от всичко било, че Цветанка Ризова никога не участвала в интриги и даже усърдно страняла от доносниците, които се чудят само как да подлеят вода на останалите. Тя смятала, че такива хора са некадърни и наказани от природата, поради което гледали да изравнят силите с подмолни игри.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=J4lrIwCu9KM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.