Съпругата на Стефан Данаилов правила два опита за самоубийство

Стефан Данаилов

Мария Данаилова си срязала вените, за да задържи Ламбо у дома

Стефан Данаилов преживял два много тежки момента в личния си живот, издадоха хора от артистичните среди. На два пъти съпругата му Мария направила опит да се самоубие, провокирана от многобройните му изневери.

Владо Данаилов и Ирен Кривошиева

Според клюкарите, тя дълги години преглъщала тихомълком похожденията на тогавашния секс символ, но когато разбрала за последствията от връзката на Стефан с Ирен Кривошиева и появата на малкия Владко, вече не могла да понесе новината и си срязала вените в отчаян опит да го задържи.

Според други сведения, Мария направила всичко възможно, за да внуши на Стефан, че има огромна вина за отношението си не само към нея, но и към поруганата чест на Ирен Кривошиева и практически изоставеното си дете. Това обаче не постигнало очакваният резултат, а Ламбо охладнял напълно към малкия Владимир.

Това била и причината Ирен и Влади да изчезнат чак в Америка, защото още в първите години от раждането му в артистичните среди започнало да се говори за връзката им със Стефан Данаилов. Това бе потвърдено и от самата Кривошиева, която след излизането си от „ВИП Брадър” на няколко пъти опита да блесне по медиите, продавайки личната си драма за пари.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=9CPs9jk4oBI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.