Никол Станкулова: Мога и без секс!

Никол Станкулова

Никол Станкулова можела да живее и без секс

Замечтателната синоптичка Никол Станкулова определено разочарова своите лични фенове с изявлението си, че може да кара години наред без да прави абсолютно никакъв секс. Оповестяването на тази нейна тайна внесе рязък контраст с всеобщото мнение, че тя е жена – стръвница, която неуморно търси начини да изяде всеки попаднал в лапите й мъж.

Никол Станкулова

„Голяма работа, като не сме го правили от един месец. Аз мога да карам доста повече, години наред, без дори да изпитвам нужда от това. Който има зор да си бере грижите, на мен не ми дреме въобще” – изрепчи се чаровната хубавица и даде повод на злоезичниците да разправят, че най – вероятно е фригидна.

Истината лъсна наяве, след като Станкулова бе обвинена в прелюбодейство с Ники Сървайвъра, който опита да й се сложи на няколко пъти. Напъните му обаче бяха тактично парирани от мрачната като дъждоносен облак водеща, която отмина с пълно безразличие мераците на напористия мачо.

В интерес на истината, Никол Станкулова досега действително не е мрънкала като останалите поради липсата на всякъкъв секс в къщата. Подплашени от бдителните камери на Големия брат, участниците в тв риалитито не смеят дори и да се почешат, за да не им тръгне лоша приказка. Дори кръвожадните мъжемелачки Златка Димитрова и Мариана Попова внимават къде пипат ръцете им, за да не станат за посмешище пред цялата нация.

Никол Станкулова разкрива мнението си за секса:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.