Владимир Данаилов: Сексът е нещо много тъпо!

Ирен Кривошиева и Владимир Данаилов

Владимир Данаилов за пореден път намери начин да шокира своите привърженици с поредица от налудничави изказвания. След излизането от къщата на ВИП Брадър бившият дългокоско сподели, че смята секса за нещо изключително тъпо и ненужно, а жена си Виктория оприличи на „кюфте”. Като младеж замествал еротичните преживявания с психоактивното LSD и халюцигенни гъби.

„Къде е Виктория? Ами тя е просто кюфте! Това значи, че е нещо сладичко за ядене, тя е чисто приказна. С нея обаче не правим секс, от месеци не сме го правили. Просто си говорим, целуваме се и се гушкаме. Защото според нас сексът е нещо много тъпо. Сега е в щатите, но през ноември най – вероятно ще си я взема тук, да проповядваме заедно”, каза Владко.

Владимир Данаилов

Извънбрачният син на Стефан Данаилов допълни още, че като младеж редовно посягал към забранените удоволствия на психотропните вещества. Понякога за разпускане вземал LSD и халюцигенни гъби, понякога врътвал и по някой фас марихуана. Просто в Америка това било обичайно за всички колежани.

Въпреки че не прави секс и със съпругата си Виктория осъществяват само платоническа любов, Влади е склонен в бъдеще да си осинови дете. В никакъв случай обаче не иска то да е негово собствено, защото се страхува да не го нарани така, както го е наранил навремето неговия собствен баща.

Владимир Данаилов окончателно свали маската от лицето на своя създател Стефан Данаилов и направи всичко възможно, за да опропасти окончателно по – нататъшната му кариера. Той разкри, че баща му се е съпротивлявал неистово на влизането във ВИП Брадър, но той направил това, което му подсказва сърцето.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=kN7AJ-0Ly8w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. И тоя малоумник е ВИП!? Вие от Нова май сте изкукуригали повече от всякога. След като изкарахте оная грозотия от Приморско победител в предния Брадър и се осрахте максимално та още мирише, сега ни пробутвате и порция малоумници. Защо не изпрати кюфтето тук и ще види дали няма да прави секс. Тоя сигурно е пълен импотент, и не вярвам С. Данаилов да му е баща. Майка му нещо го е излъгала. Ето с такива като този нацията ни запедерастява и гейства, но това искат братята американци и явно го постигат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.