Ужас! Беден българин заплаши, че ще си зашие устата в знак на протест!

Георги от Малорад

Георги Георгиев от с. Малорад до Враца е решил да започне невероятен протест срещу безобразията и геноцида, на които е подложено българското население. Човекът заплашва, че ще си зашие устата ако държавата не вземе мерки, като направи това с дебела игла и бял конец.

„Ке си зашивам устата с игла и конец, без да се страхувам от болката. Не ме интересува дали мястото ще се инфектира, защото така не се живее. Ще изтърпя всичко, за да им покажа на господата, че по този начин не мога да живея повече” – обяснява развълнувано Георги.

Малорад

Той е инвалид и му се налага да живее заедно със старата си майка с по 240 лева на месец, а освен това има и дъщеря, която тази година е абитуриентка и завършва училище.

Човекът се е решил на ужасяващите мерки заради немотията и многото неправди, които се из¬правили пред него. Ще стои със зашита уста, докато някой не му обърне внимание и не изпълнят справедливите му искания за помощ.

Георги Георгиев от с. Малорад е категоричен, че тук не става въпрос само за пари. Преди всичко се опитвал да отстоява правото на всички български граждани да живеят един нормален живот, да се подобри икономиката, най – накрая бленуваното социално равенство да стане факт.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=q19-XvCVbog

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.