Покриха кокаиновата афера на Асен Бербатов

Асен Бербатов

Въпреки гръмките изявления на властите, че Асен Бербатов го чака ефективна присъда заради двадесетте грама кокаин намерени в неговата кола, по мнението на хора от Благоевград той най – вероятно ще се размине със затвора.

Хората са категорични, че влиятелно семейство вече е задействало всички механизми, за да финтират тежките последствия от криминалното деяние. Вече цели пет дни след ареста, властите в Дупница мълчат и отказват да коментират ситуацията пред журналисти.

Маргарита и Асен Бербатови

Припомняме, че братът на Димитър Бербатов бе спипан в четвъртък с наркотика, който беше укрит в детското столче на колата. Впоследствие се оказа, че Асен не е бил шофьорът на автомобила, който е бил каран от дрогирания негов авер Николай Борисов. Двамата арестувани бяха освободени преди да изтекат 24 часа от за¬държането и все още няма официална информация от органите.

От прокуратурата в Дупница мълчат, въпреки настоятелните въпроси на журналисти. Ръководителят на обвинителната институция Величка Шопова препратила репортерите към пресаташето Емил Павлов, който обаче загадъчно отсъствал почти през целия ден.

Най – шокиращото е, че лично Величка Шопова е определила пред национална телевизия наличието на 20 – е грама кока като „формално престъпление”, от което не може да се очаква кой знае какво следствие.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.