Дамите в Брадъра се затръшкаха за гаджетата си

Красивата и мълчалива синоптичка Никол Станкулова се изжали на дамите в Къщата, че е много притеснена какво прави гаджето й Ангел. Гледа ли я, какво си мисли за нея, дали не му е хрумнало да се утешава с друга и не може ли да й даде някакъв знак, че още я обича.

 Твърдата Никол, на която дадоха ролята на Тенекиения човек и която смело се отказа от всички благини, с които Брадърът я обсипваше в името на съквартирантите си, вчера най-после се разплака. Досега ронят сълзи другите, а тя е към групата на Мариана и Патрашкова, които искат да се изкарат корави жени. Но когато трябваше да запали писмото до майка си, за да преотстъпи правото на Люси да честити рождения ден на своята майка, тя не издържа и зарони сълзи. Защото била много привързана към мама и още била малкото й момиченце.

След като ручеят се отпуши, сега Никол е готова да ревне и за гаджето си. Спокойно бе, обича те, опита се да я утеши Мариана, но изведнъж се сети за нейния Ханес и също се закахъри какво ще стане с връзката им. Той поне ти прати тениска с надпис „Обичам те“, на свой ред взе да я утешава Никол. Времето, прекарано в изолация, започва да дава своя отпечатък върху всички. Те са нервни, връщат се назад, преосмислят, мечтаят да излязат и едновременно се страхуват дали ще заварят вън живота такъв, какъвто е бил преди да влязат. Сигурно много се излагаме в този ефир, кой знае как изглеждаме отвън и като излезем, всички ще ни се смеят, сподели Мариана.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lCRlF9dshYo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.