Асен Бербатов: Спокоен съм, защото нямам вина!

Маргарита и Асен Бербатови

Асен Бербатов заявил пред свои познати, че цялата история с наркотиците е инсинуация и той самият е напълно спокоен, защото се чувствал невинен и въобще не знаел за кокаина в колата на жена си Димитринка. Изказал сериозна увереност, че лично той няма да застане на подсъдимата скамейка, а увереността му се усилвала от факта, че двамата с другия арестуван Николай Борисов били задържани само за няколко часа и после пуснати на свобода.

Това разказвали и двамата задържани пред свои познати в Благоевград като обяснявали, че въобще не са били арестувани, а привикани единствено за някаква справка. Освен това Асен бил категоричен, че цялата сутрин днес се е разхождал с жена си и малкия си син, а всичко оповестено е „чиста измислица”.

Димитър Бербатов

Не така обаче се чувства майка му Маргарита Бербатова, която въобще не отговаряла на мобилния си телефон вчера и днес. Съседи разказаха, че тя видимо изглеждала доста притеснена заради поредната магария на по – малкия си син и явно търси спокойствие, за да премисли нещата. Комшиите потвърдиха и думите на Асен, че е излизал на разходка с жена си по центъра на града.

Припомняме, че Асен Бербатов и неговият приятел Николай Борисов – Малкото Хапче, бяха арестувани при акция на полицията заради притежание на двадесетина грама кокаин, които бяха укрити в колата на Димитринка. Автомобилът бил управляван от Николай, за когото тестовете показали, че е употребявал наркотични вещества. Асен обаче бил чист.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.