Майката на Бербатов психясала след заплаха за отвличане

Маргарита Бербатова

Майката на Димитър Бербатов – Маргарита, започна съдебно преследване срещу нейния съсед Петър Андонов, който преди време я наклеветил, че играе за ГЕРБ и освен това препоръчал на евентуални желаещи да я отвлекат и по този начин да изкарат някой друг лесен милион, който ще бъде платен от загрижения й син.

Андонов дал предложението за отвличане на Бербатова преди около една година, когато в някакъв новинарски сайт пуснал коментар под статия за нея. Тогава той определил въпросният материал като „гербаджийски пиар” и след това  призовал евентуалните мутри четящи статията, да я отвлекат и да изкарат лесни пари. Защото „синчето ще плати милионче за своята майчица”.

Маргарита Бербатова

Наплашена от зловещите разкрития на МВР относно кръвожадните банди като „Наглите”, „Килърите” и така нататък, Маргарита писнала в полицията и злосторникът бил заловен доста бързо. Ченгетата буквално за секунди установили Ай Пи адреса на Петър и след няколко часа цъфнали на вратата му. Оказало се, че той живее през две постройки от апартамента на Бербатова.

Впоследствие от прокуратурата спряха наказателното производство, защото обвинителите преценили, че не става въпрос за истинско отвличане, а за най – обикновена плоска шега. След няколко медеца обаче, Маргарита заведе частно дело срещу Андонов и пред магистратите показа цели три болнични листа, доказващи последствията от „шеговитата” заплаха.

Според докторите, тя изпаднала в силен шок, изпитвала силно главоболие, получила невроза, хипертонична криза, отпадналост, силно психично разстройство. Като капак на всичко претърпяла големи морални щети и у нея се породил неистов страх от отвличане.

Магистратите в Благоевград прецениха, че Маргарита има право да предяви своя иск за обезщетение от тридесет хиляди лева, на следващото заседание започват и разпитите на свидетелите. Самата Маргарита Бербатова не се появи в залата и беше представена от юристите си.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.