Веселин Маринов бяга при любовница в Гърция

Веселин Маринов

Последните слухове за Веселин Маринов твърдят, че знаменитият поп – фолк идол има намерение да замине за Гърция, след като получил специална покана от тамошна красавица. С мургавата дама нашенецът се запознал в Балчик, непосредствено след първия концерт от морското си турне.

Гъркинята била на гости при свои приятели на средна възраст, които се оказали големи почитатели на популярният изпълнител. Те държали да посетят концерта на всяка цена, а със себе си помъкнали и своята гостенка. След края на изпълненията, хората чинно се наредили да чакат за автограф, който естествено получили.

Веселин Маринов

Докато подписвал някаква си картичка с изглед от плажа, Веселин Маринов неволно надигнал глава и фиксирал гъркинята. А тя го гледала със странно изражение на лицето и не пропуснала възможността да му се усмихне, когато погледите им се пресекли. Дамата била доста импулсивна и на секундата помолила своите домакини да я запознаят с певеца.

Хората изпаднали в конфузна ситуация, от която ги спасил самият Веско, който се представил по възможно най – галантния начин. Раздал на новата си приятелка не само автографи, но и горещи целувки по бузите. Това било достатъчно да запали искрата между тях, а двамата се сближили още повече когато станало ясно, че и тя е прясно разведена като него.

Сега Веселин Маринов поприключил с ангажиментите си в България и решил да откликне на горещата покана за гостуване на гъркинята. Освен това той правил сметка, че там  е доста по – топло и ще му излезе по евтино да изкара зимата. Той вече уредил цялата работа и поискал разрешение от пайнер шефа Митко Димитров. Двамата пък решили да съчетаят почивката на певеца с турне в съседната ни държава.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=f8uNbexaDjM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.