Никол Станкулова и Аксиния делят легло с милионера Х

Аксиния

Двете красиви участнички от „ВИП Брадър” Никол Станкулова и Аксиния, били едновременно любовници на известен столичен плейбой с големи финансови възможности. Двете обаче си нямали дори и малка представа, че всъщност са толкова близки, защото човекът можел да издържа цял харем с жени, подсигурявайки им отделни квартири и така нататък.

Никол Станкулова

Според запознати, въпросният богаташ издържал още най – малко десет или петнадесет красавици, без всъщност да му пука, дали ще разберат една за друга или не. Той преди всичко бил голям почитател на женските прелести, поради което давал мило и драго, за да прави секс с всички най – известни жени на България.

Светски клюкари пък разкриват, че Аксиния отдавна си имала име на „оборотна бръмчалка”. Всъщност, кариерата й на поп певица била само за прикритие, докато всъщност си вадела хляба, като ставала метреса на различни богати мъже. Най – сигурното доказателство за това бил фактът, че на практика тя не изкарва почти нищо от песните си, защото никой не я кани да му пее в кръчмата. Участвала най – вече по частните партита на богаташите, където един господ знаел какво всъщност прави.

Милозливата Никол Станкулова също не била вода ненапита и въпреки че непрекъснато се правела на много невинна, съвсем не била такава. За това свидетелстват анонимни очевидци, които твърдят че познават и най – мрачните дебри на потайния й характер.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=34ZnE3dOpE0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.