Изритаха Милото от „Седем часа разлика“

Калин Сърменов

Бъдещето на Калин Сърменов в сериала „Седем часа разлика” е под въпрос, издадоха хора от екипа. Със сигурност Милото вече няма да играе толкова важна роля в популярната телевизионна продукция, но въпросът е дали въобще оттук нататък ще намери място дори като епизодик.

Все още не е напълно ясно защо актьорът изпадна в немилост пред продуцентите, но в столичния хайлайф битуват две основни версии. Според първата Сърменов вече бил твърде ангажиран с ръководния си пост в „Сатиричния театър” и просто не му оставало време за снимки. Втората обаче е далеч по – пикантна и съгласно нея, Милото се изпокарал зверски с Любен Дилов – син заради симпатичната актриса Таня Стоева, на която и двамата хвърлили око едновременно.

Любен Дилов - син

Така или иначе, ролята на най – големия герой в сериала вече е отредена на Кольо Стайков, който пък бил уреден на сладката работа от бащата на Алекс Раева. Неговият герой бил още по – долен кръволок от персоната на Милото и не се колебаел дори да убива. Самият Стайков разказва:

„Получих ролята на много коварна личност, изключително лош човек. Не мога да разкажа повече подробности, защото ще изхвърча като тапа на шампанско, разбирате. Иначе с голям интерес се захванах за работа и много се радвам на това” – разказва Кольо Стойков.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Сценаристите,сценариститееееее .Няма и никога няма да има такава лигава мутра каквато вие пресъздавате.Тези хора са сурови.Не може да въртиш пари,депутати,наркотици,съд,и да се лигавиш като Милото.Смешно е!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.