Светослава Тадаръкова си хвана женен любовник!

Светослава Тадаръкова

Скандалната журналистка Светослава Тадаръкова показа на столичани новия си любовник, само два месеца след шумната раздяла със съпруга си Димитър, който я излови на два пъти да му изневерява. Двамата бяха забелязани от бдителни репортери, докато се разхождаха в центъра на София.

По спортните екипи и запотеният им вид очевидците направили извод, че влюбените са ходили на фитнес. След кратка обиколка по улиците, двойката се скрила в закътано кафене, където се отдали на сладки разговори в продължение на часове.

Светослава Тадаръкова

Според запознати, новата изгора на Тадаръкова е бизнесменът Румен В., който е на 48 години, женен с две деца. Клюкарите са повече от категорични, че напористата журналистка си е поставила цел да го оплете в мрежите на своята прелест и в крайна сметка да го разведе. Човекът обаче имал съзнание и до този момент не се поддавала на напористите й мераци.

Скандалите около Светослава Тадаръкова избухнаха в първата половина на настоящата година. Тогава бившият й съпруг Димитър я обвини в публичното пространство, че му е изневерявала с двама по – млади от него мъже. Огорченият мъж я напъди от дома си и заяви, че повече няма да търпи такова отношение. Поради признанията на Светослава, че се е оженила за него само заради парите му, децата им взеха страната на татко си и сега непослушната им майка остана напълно сама.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.