Баща почина от скръб по убитата си дъщеря

Бащата на убитата на пешеходна пътека в Студентски град Мариана Карабулева, починал от мъка, каза съпругата му Емилия. 46 годишният Бойко просто не могъл да прежали детето си. За няколко месеца се състарил, косата му побеляла и казал на жена си, ако стане нещо, да не носи траур за него.

 А на петия месец от смъртта на дъщеря си, бил покосен от инфаркт и след два часа починал. Вчера той е щял да стане на 47 години. Точно на тази дата правосъдието пак се подигра с почернената майка и осъди убиеца на дъщеря й на три години условно. С мотива, че бил добър човек и досега нямал нарушения.

 Трагичният случай стана на 14 февруари в София. Мариана и годеникът й Симо, заедно с още няколко приятели отивали да празнуват Деня на влюбените. Те се движели в края на платното срещу движението, тъй като тротоарите били затрупани със сняг и непочистени. Димитър Димитров, който карал маршрутка, изпреварил неправилно автобус, който бил спрял и направо размазал Мариана. След това според разказите на приятелите й, вместо да се хвърли към жертвата и да види как е, взел да гледа ламарините на микробуса дали са повредени, после запалил цигара и казал, случват се такива неща. Ще се боря докрай този човек да отиде в затвора. Настоявам за ефективна присъда, каза майката. Министър Цветанов обеща, че убийците на деца по пътя ще лежат ефективно, но съдът отново издава само условни присъди. Заради „добрия човек“ загубих дъщеря си, а после и съпруга си. Тръгвам на борба срещу „добрите хора“, допълни тя.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zuhRiuhYwKo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.