Венета Райкова в болница след трудова злополука – този път наистина

Венета Райкова

Симпатягата Венета Райкова претърпя трудова злополука й се наложи да влезе в болница. За това разказа самата тя в своя профил във Фейсбук и се оплака колко много я боли. Инцидента се случил по време на снимки за новото предаване на тв Нова, когато русокосата перла се подхлъзнала и зверски си изкълчила крака.

Венета Райкова

„Не можах да разбера само дали 20 сантиметровите токчета бяха виновни, или станах жертва на лоши очи. Боли ме зверски, но продължавам работа, защото иначе ще ме глобят. След като излязох от болницата пак работя, но вече без обувки” – написа водещата.

Венета Райкова изказа специални благодарности към екипа на предаването, че са проявили разбиране към нея и са преместили снимачната площадка в близост до нейния дом. Това се наложило, защото с този изкълчен крак така или иначе, нямало да е в състояние да катери стълбите на телевизията.

Запознати с характера на Венета Райкова са категорични, че тя действително е станала жертва на черна магия за болест, защото твърде много хора я мразели заради отровния й език. Така например, само преди дни тя се скара жестоко с Вихра в последното си предаване и я огорчи по най – безобразния начин. Така че е съвсем разбираемо мнозина да й пожелават само неприятности.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Венета е много противна жена ,държи се арогантно и лигаво и има прекалено самочуствие.Много неприятна жена е Венета,а предаването на Венета е подло и подронва авторитета на участниците.Венета е като змия и не се спира пред нищо да злослови и напада,да се подиграва и преиграва.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.